Přejít na obsah

Nový kalibr Prim

Doporučené příspěvky

Odesláno
Sázím na vylepšenou 96 a 69 (s ložiskem rotoru a tak) a rezervou chodu - prý na tom hodinářském kurzu něco takového ukazovali

Tohle si dovolím vysvětlit: Na hodinářském kursu se ukazoval ten starý strojek s ukazatelem reservy chodu a pak přišla řeč na jeden nový soliér (viděli jsme výkresy a některé součásti), taktéž s ukazatelem reservy, nicméně osazený standardním strojkem ETA (teď si nepamatuju přesné označení).

Odesláno

JJ jsi evidentně po kamilovi nejlépe informován - jak přesně vypadal ten starý strojek s rezervou chodu - byl na bázi 66, 68, 96 ?? Miluji spekulace o nových výrobcích.

• po 3 týdnech...
Odesláno

Dobrý den vespolek.

Vrátil jsem se z dovolené, upgradoval jsem svůj hradware a software a jsem připraven si opět s Vámi všemi povídat.

K tématu tohoto vlákna musím říci, že se jedná nejspíše o patentovou přihlášku, kterou jsme sice podali my, ale není na výrobu nového strojku, ale na technologii výroby pouzder pro náramkové hodinky. Technologii, která je, jak jsme si zjistili patentovým průzkumem, světově unikátní.

Podle našich informací by strojek bez nějakého zásadního vylepšení ani patentovat nešel.

Pokud Však někdo máte nějakou informaci, která by vyvrátila mé přesvědčení, že se jedná o tuto záměnu a špatný výklad informace o patentové přihlášce, ocením bližší informace.

Odesláno
Dobrý den vespolek.

Vrátil jsem se z dovolené, upgradoval jsem svůj hradware a software a jsem připraven si opět s Vámi všemi povídat.

K tématu tohoto vlákna musím říci, že se jedná nejspíše o patentovou přihlášku, kterou jsme sice podali my, ale není na výrobu nového strojku, ale na technologii výroby pouzder pro náramkové hodinky. Technologii, která je, jak jsme si zjistili patentovým průzkumem, světově unikátní.

Podle našich informací by strojek bez nějakého zásadního vylepšení ani patentovat nešel.

Pokud Však někdo máte nějakou informaci, která by vyvrátila mé přesvědčení, že se jedná o tuto záměnu a špatný výklad informace o patentové přihlášce, ocením bližší informace.

Nekde tu probihaly informace o tom, ze ETA uz nebude dodavat strojky tretim stranam (ci jak to presne bylo pak dovysvetleno). Dotkne se to nejak i znacky PRIM?

Odesláno

Zatím nevím o žádném takovém kroku, ale nemohu vyloučit, že to Swatch Group udělá. Osobně si nemyslím, že by to byl šťastný krok hlavně pro ně, protože svým jednání již takto popudili mnoho svých odběratelů a vytvořili si podhoubí pro další konkurenci, místo toho, aby si kultivovali svůj monopol.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...