Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

RADO jsem dlouhou dobu neměl rád a některé výrobky se mi doslova hnusily. Ale tohle mě nadchlo a hodně. Hodinky jsou krásně jednoduché, decentní - prostě mají styl. A hlavně... Jsou v automatu. Vše podtrhuje keramika. Tečka.

Odesláno
Stalo se, prehledl jsem to.

Nic se neděje - možná by si Rado zasloužilo vlastní sekci, co myslíš ? Hmm, trocha lobbingu ? :angel:

Odesláno
Myslim, ze by to dopadlo jako se sekci Zeno ;)

Já vím... tady každý hned jako společenské hodinky nabízí Archimede, Stowa a podobné - přitom jsou Rada jedny z nejkrásnějších oblekovek.

Lehký materiál, neotřelý vzhled, titanové spony....

Návštěva jejich butiku, například ve Vídni , to je taky zážitek - celý černý a ponurý - jako vstup do hrobky :D

No nic, snad časem sekce Rado vznikne :wheelchair:

Odesláno (upraveno)

No Rado tady nikdo moc nedoporucuje, protoze zde drtiva vetsina navstevniku, vcetne me, jednoznacne preferuje mechanicke hodinky. IMHO. A tech ma Rado skutecne pomalu. Delaji vubec nejake v te jejich ikonicke keramicke tride? Teda krome tech nove predstavenych. Samozrejme par elekto nadsencu tady je, o tom zadna. Pokud tady ovsem nekdo shani potapky s vintage feelingem tak si na Rada vzpomene kazdy hned. Ja bych, presto, ze se mi Rada vzhledove libi, taky nikomu nedoporucil hodinky s baterkou a svabem vevnitr. Je to pro me levne, plastikovo spotrebni reseni. Pripada mi to jako nosit pacemaker. Proto vitam jejich novou radu, ktera se mi jednak libi a jednak je to klasicka strojarina vevnitr. Me proste parni lokomotiva oslovi a zasnu na umem inzenyru. Elektricka me nechava chladnym.

Upraveno uživatelem Hasňa

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...