Helex Odesláno 1. února 2010 Nahlásit Odesláno 1. února 2010 RADA jsou v reálu parádní, super materiál. Samozřejmě o zem jsem s nima neházel.. Jen mi vadí že jsou to většinou quartzky.
Baker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Kolekce R5.5 je vysledkem spoluprace mezi Rado a britskym designerem Jasperem Morrisonem. Kombinace keramiky a titanu s PVD upravou. Safirove sklo s AR, uvnitr Eta 2892. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
PhoeniX Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 RADO jsem dlouhou dobu neměl rád a některé výrobky se mi doslova hnusily. Ale tohle mě nadchlo a hodně. Hodinky jsou krásně jednoduché, decentní - prostě mají styl. A hlavně... Jsou v automatu. Vše podtrhuje keramika. Tečka.
Baker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Mam to podbne jako ty, dlouho jsem tuto znacku obchazel, ale toto se mi vylozene libi.
Hajek Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2010 to baker: nechceš to přesunout do jednoho vlákna ? viz: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...782&hl=Rado
Baker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 to baker: nechceš to přesunout do jednoho vlákna ? Stalo se, prehledl jsem to.
Hajek Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Stalo se, prehledl jsem to. Nic se neděje - možná by si Rado zasloužilo vlastní sekci, co myslíš ? Hmm, trocha lobbingu ?
Baker Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Myslim, ze by to dopadlo jako se sekci Zeno
Hajek Odesláno 2. března 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2010 Myslim, ze by to dopadlo jako se sekci Zeno Já vím... tady každý hned jako společenské hodinky nabízí Archimede, Stowa a podobné - přitom jsou Rada jedny z nejkrásnějších oblekovek. Lehký materiál, neotřelý vzhled, titanové spony.... Návštěva jejich butiku, například ve Vídni , to je taky zážitek - celý černý a ponurý - jako vstup do hrobky No nic, snad časem sekce Rado vznikne
Hasňa Odesláno 2. března 2010 Nahlásit Odesláno 2. března 2010 (upraveno) No Rado tady nikdo moc nedoporucuje, protoze zde drtiva vetsina navstevniku, vcetne me, jednoznacne preferuje mechanicke hodinky. IMHO. A tech ma Rado skutecne pomalu. Delaji vubec nejake v te jejich ikonicke keramicke tride? Teda krome tech nove predstavenych. Samozrejme par elekto nadsencu tady je, o tom zadna. Pokud tady ovsem nekdo shani potapky s vintage feelingem tak si na Rada vzpomene kazdy hned. Ja bych, presto, ze se mi Rada vzhledove libi, taky nikomu nedoporucil hodinky s baterkou a svabem vevnitr. Je to pro me levne, plastikovo spotrebni reseni. Pripada mi to jako nosit pacemaker. Proto vitam jejich novou radu, ktera se mi jednak libi a jednak je to klasicka strojarina vevnitr. Me proste parni lokomotiva oslovi a zasnu na umem inzenyru. Elektricka me nechava chladnym. Upraveno 2. března 2010 uživatelem Hasňa
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se