Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nemám oblekovky. Respektive jsem dodnes neměl...

Začnu trochu oklikou. Mám dobrého přítele (spolužáka), je to takový ten "kancelářský typ" co nosí obleky a vzhledem k jeho postavení se očekává že bude mít i reprezentativní hodinky... A tak se tedy nedávno rozhodl, že by chtěl nějaké rolexy. Na naší společné dovolené jsme se o tom bavili a požádal mne, abych mu pomohl najít vhodný typ najít a zakoupit.

Sám oblek nosím jen v sebeobraně a tedy ne úplně často. Ale i tak jsem před časem došel k rozhodnutí, že se po nějakých decentních hodinkách, třeba i ve zlatě, poohlédnu. Shodou okolností jsem náhodně narazil na Fortis 592.36.46 NIB - pozlacené hodinky z 90tých let. Průměr 38mm, otočná luneta. Fortis je moje oblíbená značka, tak jsem tak nějak neodolal a šel do nich... Toto jsou obrázky od prodejce, sám jsem se nedostal k tomu, abych je nafotil... (dobudoucna bych to ovšem rád napravil)

post-3414-1247428093.jpg

post-3414-1247428125.jpg

Dnes k večeru jsem si je vyzvedl, rozbalil a musím říct, že naživo vypadají naprosto skvěle. Jsem zvyklý na B-42 (což je kus železa - na velikost i váhu...), občas si vezmu i něco jiného, ale tyhle mi sedí opravdu dobře. Vážně jsem z nich měl radost. Večer jsme šli s výše zmíněným kamarádem na večeři s našimi děvčaty. Vcelku přirozeně jsem si ty nové hodinky vzal smile.gif
Jen jsme usedli ke stolu, začli jsme se o nich bavit a tak jsem mu je půjčil na prohlédnutí. No - a jen jak je dal na ruku, začal se rozplývat, no úplně se z nich zcvoknul thumbsup_anim.gif . A tak jsem mu je nechal na pár dní... I když počítám s tím, že je ze mne bude mámit, tak mu je asi nechám... A to jsem je měl zhruba 2 hodiny suicide_anim.gif ...chjo...

Nemám oblekovky. Už zase. A raději si další kupovat nebudu, většina mých bývalých spolužáků jsou "kancelářské typy"...

Odesláno

Ja uz se z popisu vlakna lekl ze ti je ukradli :D

Stejne nejvetsi pozitek je vyber a prvni chvile po rozbaleni .... Tak budes mit treba moznost si to zopakovat.

Odesláno

Harry ty jsou fakt drsny, jeste je kamaradovi ale definitivne nedavej, az se vratim z dovoleny a pujdem na pivo, celkem rad bych tenhle kus videl ;) Vypadaji vskutku neobvykle..minimalne na Fortis :)

• po měsíci...
Odesláno

Tak mám konečně fotky, jak jsem sliboval :) Jen je znát že je kamarád nosí...

Ostatně na srazu jste je mohli vidět, jsou opravdu zajímavé. Docela lituju že jsem si je nenechal ;)

post-3414-1252574547.jpg

post-3414-1252574642.jpg

post-3414-1252574689.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Kde by se daly takové hodinky ještě sehnat? Taky se mi líbí, je to úplně něco jiného než Cosmonauty, ale mají šmrnc!

Odesláno

Su velmi pekne,decentne,s krasnou korunkou,trosku mi len vadi kombinacia arabskych a rimskych cislic. Inak velmi pekne vazne,s vhodne doladenym remienkom. Celkovy dojem +++.

Odesláno

OT: Teresov, Kladruby. Peknej kraj :-))

Harry napsal:
Tak mám konečně fotky, jak jsem sliboval :) Jen je znát že je kamarád nosí...

Ostatně na srazu jste je mohli vidět, jsou opravdu zajímavé. Docela lituju že jsem si je nenechal ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...