Varadero Odesláno 14. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 Znate nekdo situaci, ze prodate hodinky, a pak se Vam po nich tak styska, ze je chcete zpet? Bohuzel kupec o tom nechtel ani slyset, aby mi je vratil (ze Kibi), tak jsem si musel koupit nove. Diky Kubovi za trpelivost pri platbe. I kdyz se pri dodani predchazeli o cca 8 minut za hodinu , tak je uz vse jak ma byt. Prikladam par fotecek. I kdyz s Kibiho se rovnat ani zdaleka nedaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 gratuluju! ty jsou krasny...! neprodas mi je...? Jo jasne. Za kolik se domluvime? Jinak me napadlo. Shanim jeste onen pryzovy tah, ktery jsem mel na tech predchozich. Neprodas? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 tah - musim ho najit, ja ho nepouzival - jen na foceni k SUMO... kdyz najdu, daruju a celkem se mi vraci myslenka na jeste cerna Monstra... Myslim si, ze ty jsi uz nenapravitelny pripad postizeny timto velice zhoubnym forem. Myslim si, ze by meli dat pri vstupu vystrahu: POZOR!! POUZIVANI TOHOTO WEBU SKODI VASI PENEZENCE A JE SILNE NAVYKOVE!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Varadero Odesláno 14. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2009 ja nejsem zavislej, opravdu ne, ja muzu kdykoliv prestat - kdyz budu chtit... ale ja nechci... Jaj to uz jsem nekde slysel Ze by na odvykacce v Bohnicich? ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 14. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2009 Hlasim oranzovy prirustek, dorucen predevcirem. Mam je na tahu, nosi se velice prijemne. Sice mi, oproti Igenum, trosku tahnou ruku dolu, ale aspon clovek citi ze ma neco na ruce!! Jedno foto zde, vice TADY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se