Viktor Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Moc pěkný dámský Seika. Tah vypadá taky dobře, i se všemi poplatky dobrý nákup, který by měl potěšit. Bude to překvapení nebo sázka na jistotu po předchozí konzultaci ?
flákač Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Jeminkote flákači jaképak omlouvám se? Za co? Je to v poho. Rozdíl DPH "S" a "BEZ" dopravy činí 200 Káčé, to přežiju :-) To já preventivně. I tak je dvou stovek škoda, za to by byla láhev vína na oslavu nových hodinek.
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Kurýr Fedexu inkasoval hotově 1059 Kč (clo prý nic, 702 Kč DPH 19% + manipulační poplatek 357 Kč za vyřízení JCD). Taky mi před chvílí přišly hodinky z Asie, taky FedEx a taky si napočítali 357 Kč za vyřízení JCD. Řeknu vám, jsou to pěkný zloději a ten poplatek je nehorázně vysoký. Když si to vyřizuju sám, nestojí mě to nic (pokud se jedná o neobchodní zboží). Jednou mi přišly hodinky přes EMS a nestálo to taktéž nic. Propříště se vyhýbám prodejcům, kteří používají FedEx. A to jsem ještě musel připlácet 10 USD za poslání FedExem, bohužel prodejce jinou dopravu do ČR neumožňoval. Čili 230 Kč (10 USD) navíc, k tomu za vyřízení celnice 357 Kč a jsme o téměř šest stovek lehčí. FedEx never more!!! Všude je budu pomlouvat a v životě je nepoužiju, když si budu moci vybrat. Připomíná mi to chování bank, které se už zaplaťpánbůh zlepšuje.
Viktor Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 No jo, co odjel tenhle chlápek na dovolenou, jde to s nima dolu
Duke650 Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 2 Viktor Překvápko, dnes odpoledne předáno, snad OK, ještě se musí zkrátit tah, pak začne sbírat zkušenosti (a komentáře ženských v práci ...) Proti tomu předraženému plastovému quarzovému mainstreamu, co je tady v obchodech, je to super kauf... Články tahu jsou nějak umně vytvarované z plechu, protože v ruce jsou hodinky lehčí, než bych čekal. Ale i tak jsem slyšel "ježiš ty jsou těžký". Po porovnání s Fortisama ale už hmotnost není téma. Proti Kalibr 4208 podle přiloženého manuálu lze natahovat pouze "kvedláním ve vzduchu". Podle webových stránek prodejců ovšem jde i ruční nátah. Tak jsem to zkusil, šlo to :-)
Návštěvník Kamil Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 No jo, co odjel tenhle chlápek na dovolenou, jde to s nima dolu No a pak se mě někdo může ptát k čemu mechanický hodinky...
Duke650 Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Nějak mi uniká pointa té fotky chlápka, co odjel na dovču :-(
Skeleton Odesláno 18. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Ten chlapek je Tom Hanks z filmu Trosecnik - zde "agent" FedExu - uz tam nedela tak to s nima jde z kopce ...
Duke650 Odesláno 18. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2006 Šmankote.... film jsem viděl, ale na fotce jsem Hankse nepoznal, já slepejš ... díííky
Honza49 Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Pokud si necháte posílat hodinky, nebo cokoliv mimo evropskou unii, poproste prodejce, aby vám napsla jako přepravní podmínku DDU, jenomže pokud platíte dopravu vy, tak by to byl podvod, a přepravní společnost vám na JCDčko stejně tu dopravu připočte.
PinkyCZ Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 2 Pinky Jo a nákup ze Singapuru docela sranda. 10.8.06 10:25 PM - 14.8.06 7:10 AM trvala doprava ze Singapuru do Prahy - super Ale pak do 18.8. 12:30 trvalo proclení v Praze a doručení. Navíc jsem malinko zmatený z poplatků. Celkem jsem utratil 3677 Kč. Dodavateli jsem uhradil PayPalem 120 USD (including worldwide shipping) = 2618 CZK Kurýr Fedexu inkasoval hotově 1059 Kč (clo prý nic, 702 Kč DPH 19% + manipulační poplatek 357 Kč za vyřízení JCD). Z toho plyne, že jako základ pro výpočet DPH na celnici brali 3695 Kč !!!! Na faktuře bylo jasně napsáno Total Value 120 USD. S tímto nenažraným státem si o tom budu chvilku dopisovat. O těch pár stovek nejde, ale o ten postup. Díky za to foto Duke, přemítám co letos nadělí ježíšek a po hovadinách jako plastika a tak, by pořádné hodinky byly konečně rozumně promrhané peníze... Vypadají opravdu velmi pěkně. Ad ta domněnka že je tah z plechu - z boku na článcích to vidět není?? Jinak asi bych Tě taky odrazoval od toho dopisování, podobným způsobem mi došel před 14dny náááádherný natahovač, leč poštovné bylo dražší než ten krám. Nepomohla nai deklarovaná pořizovací hodnota 55USD. Nakonec mi to deklarantka velmi ochotně vysvětlovala, zahrnuje se do toho i část přepravy a prý to tak musí být. Nepochopil jsem to tak jsem radši prověřil bráchu co clí na letišti a zase jsem mu nerozuměl. Ale on tomu rozuměl a prý to tak je vždy; tož jsem domázl další skoro litr a už se mužu radovat jak se vrní dokola.... :-( Jednou to prostě projde, dvakrát ne. Ale na druhou stranu mám radost, že po těch balíčcích sociálních výdajů co stihli před těmi vedry ještě prohlasovat, mohu přispět svojí další kapkou do mlýna, neb je mi jasné že na to moje daně ze ketrých se mi už dnes podlamují kolena stačit nemohou. Aspoň si nebudou muset půjčovat tolik, že....
Duke650 Odesláno 21. srpna 2006 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 Z boku články vypadají OK, až podle váhy v ruce člověk pozná, že to není plný nerez, ale ohýbané plechy. Dnes jsem nechal vyndat 3 články, šlo to rychle a bez škrábanců, takže manželka je zítra začne nosit...
PinkyCZ Odesláno 21. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2006 tak jsem je ukázal doma a že prý ji neberou vůbec.... tuším jsem neměl ukazovat nic a rovnou je přinést, ani by necekla :-D. Duku zkus je prosím zfotit ještě na chlupaté ručce tvé přítelkyně, poku dbudeš mít čas...
fcmasakr Odesláno 1. října 2011 Nahlásit Odesláno 1. října 2011 Zkusím vytáhnout toto téma - Máte někdo z poslední doby zkušenost s nákupem na SkyWatches.com.sg? Dle ohlasů ze zahraničních fór i přes všude deklarovaný zákaz dodávání do zemí EU hodinky do Evropy chodí. Zkusil jsem se tam zaregistrovat, jako shipping adress zadal ČR a zatím žádný problém. Než zkusím objednat, chtěl jsem se zeptat, jestli tam někdo v poslední době Seika nekupoval ... Objevil jsem tam totiž jedny Seika (SRP111J1, SRP113J1, které asi mimo asijské trhy nejsou k sehnání. Jelikož mi velmi připomněly moje první dreamwatche (Omega De Ville Hour Vision), chci je zkusit. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se