Dominik Chi Chi Vacikar Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Zdravím všechny uživatele tohoto skvělého fóra, jakožto hodinkový neználek mám problém s výběrem kvalitních hodinek ke koupi, a proto bych vás htěl požádat o radu. Sháním kvalitní hodinky za přiajtelnou cenu (někde okolo 10-17 tisic) a nejsem schopen najít nic, co by splňovalo moje požadavky a nebo zkrátka neumím hledat.... Prosím poraďte..už jsem prošel snad 1000 online-shopů s hodinkami..a nenašel jsem de facto nic, do ceho bych chtel jit na 100%.. můj poslední "objekt touhy" jsou tyto INVICTY, ale u těch se mi zase nelíbí strojek a sklíčko..jinak jsou nádherné ale nejsem si zcela jist jestli jsou zlacené nebo jenom tónované do té barvy..zkrátka potřebuji poradit nějaké konkrétní značky nebo přímo hodinky, které by stáli za investici... INVICTA S1 (blue) Předem díky... doufám, že mi někdo z vás poradí...
Luky Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 A co bys raději quartz nebo mechanika, napiš nějakou specifikaci.
Dantechno Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Podle me jsou ty Invicty jen nerezova ocel barve rose-gold....
Baker Odesláno 15. července 2009 Nahlásit Odesláno 15. července 2009 Dominiku Chi Chi Vacikari, presunul jsem to do spravne sekce. OT: prima nick
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se