MaxM Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 na tech fotkach jsou fakt luxusniiiii:guitar: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jordy Odesláno 29. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2011 ty fotky na ruce asi jedny z nejpovedenějších na chronu. nádech do "zlatova" (asi západ slunce ) hodinky navíc ozvláštnuje. Docela by mně to přesvědčilo, kdybych byl na vážkách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sennori Odesláno 21. května 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2011 Ta modra tem hodinkam fakt slusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prorok Odesláno 12. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2011 Co mě to jen napadlo, registrovat se do tohoto "šíleného" světa hodinek Žil jsem si spokojený život majitele Festin a Tissotů a myslel si, co nemám. Teď budu kupovat Oris Big Crown Chronograph a a ni nevím, jak se mě to přihodilo .No a jako potápěč už pokukuji na potápky a nemohu se zbavit pocitu, že ty Orisky jsou prostě mňam. No nic, pokusím se prodat své Suunto Stinger Titan a snad něco dám do kupy Už si připadám jako nějaký závislák,...nebo už jsem?...ajajaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rinaldino Odesláno 21. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2013 Moc pěkné hodinky i recenze!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeS Odesláno 23. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2013 No a jako potápěč už pokukuji na potápky a nemohu se zbavit pocitu, že ty Orisky jsou prostě mňam. No nic, pokusím se prodat své Suunto Stinger Titan a snad něco dám do kupy Já bych ten prodej ještě zvážil, potápky za tebe dekompresní přestávky neohlídají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kesko Odesláno 20. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2016 Super recenze, jen mam problem s nactenim obrazku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se