xlaque Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Trochu som na Flickri hľadal wristshoty, ale to, čo som našiel mi vyrazilo dych 90 % tych fotiek je o dve triedy lepšich, ako v katalogu, typek je skutočne namakany, musi to byť profesional, inak ma to do palice neleze... Väčšina je JLC a Sinn, ale ma tam aj IWCečka, Paneraie, Rolexy, Langeovky, niekoľko Moonwatchov a ine. Flickr-très haute horlogerie PS: ak tam ma niekto učet, napište mu niečo pekne za mňa
bandicoot Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 To je dobře že ses podělil. To jsem ještě neviděl... Jen výcuc, aby někoho tady netrefil šlak: The pieces belong to friends or were shot at launch parties. I got interested in watches before photography, and this was a progression...
KGrob Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Tak to je fakt nádhera. Ať tak či onak .Díky za odkaz
Andreas.ks Odesláno 16. července 2009 Nahlásit Odesláno 16. července 2009 Díky, jednou jsem to při brouzdání flickrem objevil, neuložil a pak nemohl podruhé najít.
spiderer Odesláno 17. července 2009 Nahlásit Odesláno 17. července 2009 Dik za odkaz, vypada to dobre, na to si udelam dostatek casu abych to prosel hezky v klidu
tombed Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Odesláno 30. září 2009 tak to jsem objevil až dneska... nádherné fotky, ten borec by mohl z fleku nasekat kalendáře na desetiletí dopředu...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se