gougy Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Ten obrázek je nádherný. Naprosto mě však okouzluje ten citát Greenspana v tvém podpisu. Je to přesně o tom, že mnozí věštili jeho příští rozhodnutí i z lógru z hrnku, který nechal na stole a on tuhle polohysterii jistě s radostí přiživoval. jj, chaos na burze na základě přání klidných vánoc apod. Byla (a je) to osobnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Konec hádání, už mě otravujete. V mém avataru vidíte slavného managera týmu MLB LA Dodgers Lou Durochera. Není to spíše Leo Durocher ?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Tvůj menší problém spočívám v tom, že sis pořádně nepřečetl jméno Durocher a DuroTcher je rozdíl, že ano. No ja len copy&paste, ja len muzikant to google za to moze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuki Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 No ja len copy&paste, ja len muzikant to google za to moze Také mě google na jméno Lou Durocher nic nenašel, ale vyplivl fotku, u které byl popisek : Postcard photo of Lou Rochelli and Leo Durocher from 1944. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 to Tuki - že Tě to tak trápí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 Jelikož jste mě už začali s Durocherem značně unavovat, nahradil jsem ho jinou velkou osobností. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 no je hodina po tvojom poste a avatar furt sympos v ksiltofke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 2. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2009 no je hodina po tvojom poste a avatar furt sympos v ksiltofke asi mas chybu v matrixu. Ja vidim novou tvar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filini Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 no teraz uz aj my na slovensku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. září 2009 prase tady vidíte, jak je změna avataru občas zrádná. V avataru mám momentálně sebe, jak bych asi vypadal v době, kdy na světě nebyli ještě ani moji rodiče - http://yearbookyourself.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiriskopal68 Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Já si tam dal dnes své nostalgické JÁ, byl jsem to ale hezký kluk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 9. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2009 Už se ke svým avatarům vyjadřovat nebudu. Momentálně se cítím jako smutný klaun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Z avatarů se prostě nevymotám. YPO inspiroval jsi mě . Rozdáme si to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 ty první jsou GIGN,že??? A Ti druzí???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 ty první jsou GIGN,že??? A Ti druzí???? Také, ale asi synové. Smaž to, vracím se klaunovi, tak by to nedávalo smysl. Musím se na tu hru už vykašlat nebo nekomentovat. Chytil jsem se totiž na YPŮV avatar s chlaci z NDR . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Také, ale asi synové. Smaž to, vracím se klaunovi, tak by to nedávalo smysl. Musím se na tu hru už vykašlat nebo nekomentovat. Chytil jsem se totiž na YPŮV avatar s chlaci z NDR . avatar mažu - je to totiž fejk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 avatar mažu - je to totiž fejk Proč, moc Ti slušel, ale jaksi ztrácel smysl, když jsi prodal akční SINNY nebo, že už máš nové sinn UX GSGN9 Ty lišáku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Proč, moc Ti slušel, ale jaksi ztrácel smysl, když jsi prodal akční SINNY nebo, že už máš nové sinn UX GSGN9 Ty lišáku ? já už mám jenom vypelichaný g-šoky a jsem šťastný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 já už mám jenom vypelichaný g-šoky a jsem šťastný Ty se mě pokoušíš obelhat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 10. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2009 Ty se mě pokoušíš obelhat tfuj - to bych si nedovolil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se