Přejít na obsah

Co vlastně máte v avataru

Doporučené příspěvky

Odesláno
Ten obrázek je nádherný. Naprosto mě však okouzluje ten citát Greenspana v tvém podpisu. Je to přesně o tom, že mnozí věštili jeho příští rozhodnutí i z lógru z hrnku, který nechal na stole a on tuhle polohysterii jistě s radostí přiživoval.

:thumbsup_anim:

jj, chaos na burze na základě přání klidných vánoc apod. Byla (a je) to osobnost.

Odesláno
Konec hádání, už mě otravujete. V mém avataru vidíte slavného managera týmu MLB LA Dodgers Lou Durochera.

Není to spíše Leo Durocher ??

Odesláno
Tvůj menší problém spočívám v tom, že sis pořádně nepřečetl jméno Durocher a DuroTcher je rozdíl, že ano.

No ja len copy&paste, ja len muzikant :) to google za to moze

Odesláno
No ja len copy&paste, ja len muzikant :) to google za to moze

Také mě google na jméno Lou Durocher nic nenašel, ale vyplivl fotku, u které byl popisek : Postcard photo of Lou Rochelli and Leo Durocher from 1944.

Návštěvník Snow
Odesláno

Jelikož jste mě už začali s Durocherem značně unavovat, nahradil jsem ho jinou velkou osobností.

Návštěvník Snow
Odesláno

Už se ke svým avatarům vyjadřovat nebudu. Momentálně se cítím jako smutný klaun :(

Návštěvník Snow
Odesláno

Z avatarů se prostě nevymotám.

YPO inspiroval jsi mě :D . Rozdáme si to ?

Návštěvník Snow
Odesláno
ty první jsou GIGN,že??? :) A Ti druzí????

Také, ale asi synové.

Smaž to, vracím se klaunovi, tak by to nedávalo smysl. Musím se na tu hru už vykašlat nebo nekomentovat. Chytil jsem se totiž na YPŮV avatar s chlaci z NDR :D .

Návštěvník YPO
Odesláno
Také, ale asi synové.

Smaž to, vracím se klaunovi, tak by to nedávalo smysl. Musím se na tu hru už vykašlat nebo nekomentovat. Chytil jsem se totiž na YPŮV avatar s chlaci z NDR :D .

avatar mažu - je to totiž fejk :D

Návštěvník Snow
Odesláno
avatar mažu - je to totiž fejk :D

Proč, moc Ti slušel, ale jaksi ztrácel smysl, když jsi prodal akční SINNY nebo, že už máš nové sinn UX GSGN9 Ty lišáku ?

Návštěvník YPO
Odesláno
Proč, moc Ti slušel, ale jaksi ztrácel smysl, když jsi prodal akční SINNY nebo, že už máš nové sinn UX GSGN9 Ty lišáku ?

já už mám jenom vypelichaný g-šoky a jsem šťastný

Návštěvník Snow
Odesláno
já už mám jenom vypelichaný g-šoky a jsem šťastný

Ty se mě pokoušíš obelhat auvajs.gif

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...