lifedrive Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Zdravim vsechny, omlouvam se za mozna na mistni pomery neodborne vyjadrovani, ale shanim takovy ten box nebo skrinku s pohyblivou plosinkou na automaticke hodinky, aby se pohybem natahovaly. Poradite prosim kde a cca za kolik. Napln 4-5 ks hodinek. Predem diky
ricous Posted July 18, 2009 Report Posted July 18, 2009 Watchwindery od místního člena - můžu vřele doporučit http://www.timemachine.cz/
lifedrive Posted July 18, 2009 Author Report Posted July 18, 2009 Diky, ted uz alespon vim i jak se ta vec jmenuje... Jinak mate nekdo zkusenost co je lepsi - zda hodinky zkratka nechat jen tak v krabicce a pak "ozivit" az pri potrebe noseni, nebo je udrzovat takto pomoci watch winderu natazene? Periodicky hodinky stridam, cca po tydennich intervalech.
Dantechno Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 ja hodinky udrzuju v chodu - 1) je to opruz je serizovat, kdyz je chci vyvencit 2) uz jsem mel parkrat drobne potize s dlouho nenosenymi hodinkami... Kibi , jak to myslis problemy sakra? Ja mam troje automaty - pribudou ctvrte a nerad bych zjistil nejakou ujmu. Vetsinou mi stoji ( hodinky ). Watchwinder jeste nemam....
Baker Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 pripisuju to asi zatuhlemu (?) oleji (?) Mozna po peti letech, ale ne po 14-ti dnech.
zdr Posted July 19, 2009 Report Posted July 19, 2009 Kibi a kde si si ich dal vycistit? Ja mam jedny Orienty zo zatuhnutym olejom take lezaky ale tu v Bratislavi si za to jeden hodinar vypital 70Eur co je pomaly viacej ako cena tych hodiniek. Rad by som ich dal doporiadu ale za tu cenu nie. Co ta to stalo a kde?
lifedrive Posted July 19, 2009 Author Report Posted July 19, 2009 Kazdopadne koupi watchwinderu asi nic nezkazim... Hodinky nechavam lezet maximalne mesic, pak je alespon tyden zas nosim, ale mam je v supliku a tn watchwinder mi prijde jako takove dustojnejsi misto pro skladovani. Dekuji vsem za rady, uz se pracuje na koupi...
Recommended Posts