Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Tak konečně nějaké trošku lepší fotky mých "nových" Vulcain Cricket Momentálně je nosím každý den celý den. A taky se mi je už podařilo otevřít aby mohl být nafocen i nádherný strojek Vulcain cal. 120, který byl vyvinut přímo firmou Vulcain a byl vpravdě revoluční. Podle mě mu chybí k dokonalosti snad jen modřené šroubky, které se mi moc líbí ... Ale kdo ví - rozhlížím se po nějekém náhradním strojku, pro případ budoucích oprav, takže by se nějaké šroubky na namodření snad našly Jen škoda, že hodinky s budíkem nemůžou dost dobře fungovat s proskleným dýnkem. A proč se galerie jmenuje tak jak se jmenuje? Protože hodinky Vulcain Cricket měla většina amerických prezidentů od Trumana až po Nixona I Obama jedny dostal... Za fotky jako obvykle děkuji uživateli Hammer Time.
Návštěvník Tada Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 mengelis napsal: not bad, not bad at all Díky, zrovna od Teba jako od vytrvalého oponenta to potěší
NIGHTinGALE Odesláno 18. července 2009 Nahlásit Odesláno 18. července 2009 Moc hezké fotky a parádní strojek. Super!
cody Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Prekrasny kalibr! Prosim te co dela to zacervenene? Hybe se to pri manipulaci s korunkou?
Návštěvník Tada Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 cody napsal: Prekrasny kalibr! Prosim te co dela to zacervenene? Hybe se to pri manipulaci s korunkou? Ano, pohybuje - podle toho pokud na tahuješ směrem od sebe nebo k sobě - hodinky/budík. Ten šroubek zůstává na místě (aspoň tedy myslím) a ozubené kolečko na té "páčce" se pohybuje, to ozubené kolečko mezi dvěma koly nátahu je prakticky navolno a ta páčca ho jen drž aby nevypadlo. Jednoduché, účelné a krásné
cody Odesláno 19. července 2009 Nahlásit Odesláno 19. července 2009 Tada napsal: .... Jednoduché, účelné a krásné Souhlas. A diky.
skalis Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 To dvoji natahovani je velmi elegantne vyreseno. Pekne hodinky, sam mam pro vintage slabost. Pouzdro je ocelove? Pokud ano, tak jim neni co vytknout. At Ti dlouho a dobre slouzi!
Conrad Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 (upraveno) Hodinky jsou to nádherné,jen představa tebe jako dalšího v řadě amerických presidentů mě trochu děsí. Upraveno 20. července 2009 uživatelem Conrad
Návštěvník Tada Odesláno 20. července 2009 Nahlásit Odesláno 20. července 2009 skalis: Samozřejmě, že jsou ocelové však je to pořádná značka Navic to vypadá,že se mi je povedlo vyladit na +14s za 24h
Románek Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 kibi napsal: kdyz muzou mit ted neg... afroamericana, je uz mozne vsechno... Zdravím, promiň, to ale nebylo dobrý ani jako fór. Roman
carpaccio Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Románek napsal: Zdravím, promiň, to ale nebylo dobrý ani jako fór. Roman
boo-beek Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Románek napsal: Zdravím, promiň, to ale nebylo dobrý ani jako fór. Roman Mno, bylo to neeticke, to ano... Kazdopadne za me tedy "Kdyz muzou mit ted komouse se sebevrazedne-ekonomickym myslenim, tak je mozne vsechno... " Jinak hodinky jsou paradni! Delal jsi nejaky cisteni strojku nebo se na to chystas / nechystas? Pises, ze jsi vyladil presnost... pokud jsi to jeste neudelal, tak bych je asi pred ladenim presnosti sveril do pazour nejakymu poradnymu hodinari (hm, Mechano??), aby je vycistil, promazal, a pak seridit... Jen tak pro pocit Jinak, odkud jsou a, obligatni otazka, co to kostuje?
xbenny Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Románek napsal: Zdravím, promiň, to ale nebylo dobrý ani jako fór. Roman Neprudils uz nekdy kvuli necemu podobnemu? Mam pocit, ze uz jsem nejakou ochranu korektnosti na foru cetl...
Návštěvník Tada Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 boo-beek: Hodinky mám z Holandska od specializovaného prodejce vintage hodinek, vyčištěnéa promazané by měly být odtamtud - mám od nich rok záruku U hodináře jsem s nimi už byl (kvůli seřízení), ale to se nějak nevyvedlo tak jak jsem si představoval, takže jsem musel začít opatrně experimentovat sám (nutno podtknout že moje Signal Alarm jsem vyladil na +30s denně, což považuji u sovětských hodinek za dobrý výkon) A stejně i kdybych chtěl tak bych je někam na vyčištění a seřízení dát nemohl, protože to jsou v současnosti jediné hodinky nositelné v létě co mám (Igeny by mi sežral pot a Steinharty jsou na záruční opravě) Stály mě 680ojro... V aukcích najdeš jak levnější tak dražší Crickety...
Návštěvník Tada Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 Fotka nového kalibru Vulcain V 10 pro porovnání: Hm, něco mi říká že od roku 1947 se toho zase tolik nezměnilo
Románek Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Odesláno 21. července 2009 xbenny napsal: Neprudils uz nekdy kvuli necemu podobnemu? Mam pocit, ze uz jsem nejakou ochranu korektnosti na foru cetl... Nejsem hádavý prudič, jen možná trochu suchar, to jo. Ať tak, nebo tak, jsou prostě věci, ke kterým se mi chce něco dodat.
Návštěvník Tada Odesláno 22. července 2009 Nahlásit Odesláno 22. července 2009 Tak jsem se dneska zastavil u mistra Šímy a zadal si do výroby řemínek z pštrosí nohy To bude krásy
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se