Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Snow napsal:
Breitlingy jsou na samém pokraji mého zájmu. Proto skromný dotaz, jsou to ty s tolik diskutovaným novým strojkem ??

Edit -opravuji z kalibru na strojek, mám to nějak zaryté pod kůží.

jj jsou. jinak v tomto pripade se jedna o "kalibr" ne?

• Odpovědi 119
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník YPO
Odesláno

pěkný strojek - jeden nekompetentní člověk mi sdělil, že to je hodně předělaná 775* = čert tomu věř :)

Odesláno
  911 napsal:

Kalibr,strojek,krecek,veverka--ja stejne poznam prd.Akorad rotor s nima tolik memlati.S lestenim nemam problem,jak uz jsem nekolikrad psal,neni v tom nic sloziteho,akorat kdo to umi,nechce to vykecat.

Návštěvník Snow
Odesláno
  911 napsal:

Už se v tom označení ztrácím :blink: , strojky, kalibry, tahy, náramky. Mechano nám v tom udělal bordel, jak jsme to měli pěkně zažité :D .

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Ještě se vrátím k fotkám, tahle by v Kalendáři chronomagikově vyjímala :speak_cool: .

Edit - obličej snad odborné porotě tolik vadit nebude.

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno

to xxxxxfazerxxxxx - odborná komise fotografii s obličejem jako přidané hodnotě asi nepustí. Mohl by jsi je vyzkoušet vyfotit s nasvícením ještě jednou ?

Odesláno
  Snow napsal:
Už se v tom označení ztrácím :blink: , strojky, kalibry, tahy, náramky. Mechano nám v tom udělal bordel, jak jsme to měli pěkně zažité :D .

Souhlasim, naramek mi nejak nejde pres zuby. :sad01_anim:

Odesláno

Tak jsem je mel tu cest potezkat v ruce a trochu se pomazlit. Je to fakt kus hodinek , a podle toho taky vazi.

I kdyz se mi vic libi tvoje IWCecka fazere tak musim uznat, ze tyhle Brajtle k tobe sedi mnohem vic.

Odesláno

Jeste jednou diky za gratulace a velke diky clenum Gerhard a Dantechno za poddporu v horsich momentech.Snowe,pokusim se o nejakou slusnou fotku,ale muj Powershot nebo jak se ten malej kram jmenuje,to rozliseni neumi a na kalendar vidim odborniky ,pri projeti Fotogalerie-uplne jasne :thumbsup_anim:

Návštěvník YPO
Odesláno
  xxxxxfazerxxxxx napsal:
Zase ksicht,ale min

já ti poradím - kup si nějaký ministativ za stofku - dej tam odložený start - běž si uvařit kafe a ono se to mezitím vyfotí = bude to bez ksichtu

Odesláno
  YPO napsal:
já ti poradím - kup si nějaký ministativ za stofku - dej tam odložený start - běž si uvařit kafe a ono se to mezitím vyfotí = bude to bez ksichtu

Diky Diky,stativ pouzivam a spozdeni 10 vterin taky,ale musim sedet pod dekou a poustet jen trosku svetla :suicide_anim: ------ta lumi se fakt povedla :thumbsup_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...