Hugo14 Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Chvíli jsem vybíral a nakonec vybral béžové. Seiya-san je na netu v nabídce neměl, ale řekl, že je schopen do tří dnů od zaplacení sehnat. V sobotu objednány a zaplaceny, v neděli odeslány v Tokiu a dnes ráno dorazily na Žižkov. Služba jak má být. Jestli nebudu líný, napíši nějakou recenzi. Zatím pár rychlofotek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bison Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Teda musím říct, že se mi líbí, Zajímavý design. Gratuluju. Jaká byla cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aldo Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Krásné, jednoduché, přehledné, co vít si přát u oblekovek. Taky jsem o nich uvažoval, ale v obleku moc nechodím, a jindy bych je snad ani neunosil, možná před začátkem plesové sezony... Hlavně se mi na nich líbí to provedení hodinových indexů a odlehčená hodinová ručička, tak ať plňí svůj účel. Ještě se zeptám na kvalitu řemene?, ale předpokládám, že v téhle cenové relaci nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bask Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Gratulujem. Mam ich doma 14 dni. Krasny kusok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 To Bison: Cena byla 199 USD sakum prdum. To Aldo: K obleku je budu střídat s Arcadiema. Já ho ale zas tolik nenosím, takže je budu mít i jako normální "kauzální" hodinky. Ty skokanské můstky se mi také líbí. Vůbec, je to taková zajímavá kombinace stylů. Bauhaus, ale přitom ne tak brutálně syrový jako Nomos nebo Stowa. A zase jsou takové hodně japonské. Ale ne vy smyslu hodinek Seiko (který mi jinak až zas tolik nesedne), ale jako bych na těch hodinkách viděl bambus a papír. Řemen ale vypadá že odejde dost brzy. Barva se mi líbí, takže budu hledat, kdo co je kvalitnějšího. Možná dám objednávku mistru Simonovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludinek Odesláno 21. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 Gratuluju, vypadají moc pěkně. Kde si je konkrétně kupoval? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 21. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2009 http://www.seiyajapan.com/ Ale jsou i na Ebay. Na Seiya - sana jsem našel na netu dobré reference a komunikace s ním byla také bezproblémová. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hugo14 Odesláno 1. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Přidána recenze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Proteus Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Krásna recenzia. Rád som si ju prečítal i z dôvodu, že tieto hodinky mám. Kupoval som ich od Kubsona. Mám verziu biely podklad, čierny ciferník. Mám ich už skoro rok a remienok zatial drží. Myslím, že ešte taký rok dva vydrží. S presnosťou je to ako kedy, ale nejak to neriešim. Cez deň skontrolujem, či idú dobre a to je všetko. Som z nich ešte aj po roku nadšený. Sú to fakt pekné hodinky a za dobrú cenu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 1. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2009 Super hodinky, pořídil jsem je tady, prodal tady... Parádní poměr cena/výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se