Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hlasim dalsi prirustek do sve staje. Tentokrat oblekovky Tissot model Seastar Automatic.

Zakoupene tady na foru. I kdyz je asi casto nosit nebudu , tak vypadaji fakt pekne. Konecne mam neco poradneho ke kosili a Primky pujdou dal. Hned jsem dokoupil tmave hnedou kuzi , ktera jim opravdu slusi. Prumer je sice na hranici ale co, pod kosili stejne zadny monstra ndostanu.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

koukal sem na ně, koukal.. nemít "Le Locle" tak nad nima uvažuju.

Značka tu sice není nějak moc v oblibě, ale mě se zdá docela "poctivá" a za rozumný peníz.

K té zlaté... (i když ji nemusím..) nešla by spíš světlá kůže? ( nebo spíš ta rezavohnědá)?

Posted
koukal sem na ně, koukal.. nemít "Le Locle" tak nad nima uvažuju.

Značka tu sice není nějak moc v oblibě, ale mě se zdá docela "poctivá" a za rozumný peníz.

K té zlaté... (i když ji nemusím..) nešla by spíš světlá kůže? ( nebo spíš ta rezavohnědá)?

Hele zkousel jsem v obchode tech remenu vic, zaujal mne tento - je takovy mekky - pohodlny. Ale mozna mas pravdu , uvidime pozdeji.

Posted
Tak jsem je rovnou upgradoval. Takovyho kyklopa nemaj ani Rolexy :P

Co to je :eek: :eek: ?

Posted
Co to je :eek: :eek: ?

Jenom legrace, nasel jsem to na zemi u nas na hale. Pripomelo mi to kyklopa a lepilo to. Tak jsem udelal z legrace jednu fotku.... :P Kupodivu to i zvetsovalo.

Posted (edited)

No já myslím, že to je "čočka", co se lepí na dvířka od almary, aby moc nebouchala... :crying_anim02: :crying_anim02:

Já myslím, že si z nás dělá pr...

edit: dělá si pr... :gun_bandana:

Edited by Radimk