Jump to content

Recommended Posts

Posted

našli jsem doma hodinky Gamundia, nejak nemůžu o týhle značce nic najít...víte něco?

PS:nechci je prodávat :)

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Určitě neprodávat,jde o poměrně raritní dámské digitálky z přelomu 70-tých a 80-tých let. O firmě jako takové Ti asi moc nenapíšu,ale už jsem je někde viděl........jestli se pamatuju správně,strojek je velmi přesný a precizně udělaný(zkus je otevřít).

Ale je možné,že si je pletu s něčím jiným......

Posted

nemůžu o nich nikde nic najít, jen by mne to zajímalo....vypadá to docela kvalitně, je to celoocelový, jen nejdou. nevíš o někom v Praze, kdo digitálky dělá?ted nejsou doma, vyfotím vnitřek, kdyby tě to zajímalo.

Posted

abych řekl pravdu,tak nevím o nikom,kdo by opravoval digitálky....respektive vím,ale je to anglán. A strojek vyfoť,prosím..... :smile_anim:

EDIT- možná bude vědět více(nebo o někom) Accutron........nebo Casiotron.

Posted

Jedná se o pánské digi z roku 1977 a modul (strojek) bude s největší pravděpodobností od firmy Mondaine. Vyráběli se tři typy těchto modulů, jeden jen s datumem, jeden s druhým časovým pásmem a ten nejvychytanější měl už budík. Dávali je i do Meister-Ankerů.

Posted

Doma vedeme diskusi, kdo je bude nosit :), já bych radši, kdyby byly dámský...

Jedná se o pánské digi z roku 1977 a modul (strojek) bude s největší pravděpodobností od firmy Mondaine. Vyráběli se tři typy těchto modulů, jeden jen s datumem, jeden s druhým časovým pásmem a ten nejvychytanější měl už budík. Dávali je i do Meister-Ankerů.

Gillius napsal, že bys možná věděl o někom, kdo by takový strojek(modul) opravil....

Posted
no,věděl.....jeden člověk z RTL fora je na to prej hodně šikovnej.......

mohl bys mi poslat link na to fórum?

fotku modulu uděláme zítra, hodinky nemám doma...

Posted

Přihazuji fotky střev, líp to nešlo, ale myslím, že dobrý.....

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

Ne, to není kryt, to už je modul. Pokud se odšroubují ty šroubky, bude už rozebrán modul.

třeba zejtra:), šroubovák nebyl u ruky

Posted

já jsem z toho rozebírání nervéz, radši to nechám na člověku, o kterým vím, že to nezmrví....uvidíme zítra, třeba najdem odvahu...chtěla bych to vyfotit, aby to bylo tak nějak komplet

• 3 weeks later...
Posted
já jsem z toho rozebírání nervéz, radši to nechám na člověku, o kterým vím, že to nezmrví....uvidíme zítra, třeba najdem odvahu...chtěla bych to vyfotit, aby to bylo tak nějak komplet

Muzu se zeptat co se s nimi deje? Jestli uz displej zobrazuje jak ma?

• 4 weeks later...
Posted
Muzu se zeptat co se s nimi deje? Jestli uz displej zobrazuje jak ma?

Vytekla baterie, kdysi, před spoustou let. Jen problikávaly, když už se je podařilo nařídit, nezvádly jít déle než dva dny. Casiotron je vyčistil a jdou bezchybně už měsíc. Chci mu tu veřejně poděkovat.