Jump to content

Recommended Posts

Posted

Moje hodinky CASIO DW-290 majú už 15 rokov a je to na nich poznať. Sklíčko aj púzdro je už značne poškodené a ešte k tomu sa mi podarilo strhnúť jeden závit v púzdre, takže s tou WR 200 m to tiež nebude najlepšie.

Vedel by mi niekto povedať či je možné niekde zohnať nové púzdro? Nemusí to byť servis, zvládol by som to prehodiť aj ja.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Ďakujem.

Posted (edited)

Videl jsem je nedavno na ebay. Tak si zkus ohlidat. Ale jestli to ma cenu menit....

EDIT: Ted jsem koukal a maji jich tam dost, nove stoji kolem 50 dolaru i s postou.

Edited by Dantechno
Posted

Z fin. hlediska je to nesmysl. Pusť se do toho jen jestli pro tebe mají nějakou citovou cenu.

Posted (edited)
Z fin. hlediska je to nesmysl. Pusť se do toho jen jestli pro tebe mají nějakou citovou cenu.

Je snad jasny, ze maji citovou hodnotu- vzdyt je ma 15 let ...

Edited by Boudy
Posted
Je snad jasny, ze maji citovou hodnotu- vzdyt je ma 15 let ...

A co ? Muj deda byl s babickou 30 let a taky pak k sobe nemeli citovy vztah....

Posted

Mám ich rád, dostal som ich k maturite.

Mám aj iné hodinky ale tieto sú super nezničiteľné na šport atď.

Posted

Sleduj Ebay,nechá se to sehnat. Ještě se Ti juknu jinde,viděl jsem někde kšeft,kde to prodávají(prodávali)......jen si musím vzpomenout,kde jsem to viděl. Snad by měli i tohle.