baro Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Moje hodinky CASIO DW-290 majú už 15 rokov a je to na nich poznať. Sklíčko aj púzdro je už značne poškodené a ešte k tomu sa mi podarilo strhnúť jeden závit v púzdre, takže s tou WR 200 m to tiež nebude najlepšie. Vedel by mi niekto povedať či je možné niekde zohnať nové púzdro? Nemusí to byť servis, zvládol by som to prehodiť aj ja. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Ďakujem.
Dantechno Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Videl jsem je nedavno na ebay. Tak si zkus ohlidat. Ale jestli to ma cenu menit.... EDIT: Ted jsem koukal a maji jich tam dost, nove stoji kolem 50 dolaru i s postou. Edited July 23, 2009 by Dantechno
Pavel K. Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Zkus fast č.r. v Říčanech u Prahy. Brácha si tam na Casiích nechal měnit pouzdro i sklíčko. Je to oficiální servis casio.
t2 Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Z fin. hlediska je to nesmysl. Pusť se do toho jen jestli pro tebe mají nějakou citovou cenu.
Boudy Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 (edited) Z fin. hlediska je to nesmysl. Pusť se do toho jen jestli pro tebe mají nějakou citovou cenu. Je snad jasny, ze maji citovou hodnotu- vzdyt je ma 15 let ... Edited July 23, 2009 by Boudy
Dantechno Posted July 23, 2009 Report Posted July 23, 2009 Je snad jasny, ze maji citovou hodnotu- vzdyt je ma 15 let ... A co ? Muj deda byl s babickou 30 let a taky pak k sobe nemeli citovy vztah....
baro Posted July 24, 2009 Author Report Posted July 24, 2009 Z fin. hlediska je to nesmysl. Pusť se do toho jen jestli pro tebe mají nějakou citovou cenu. Mám ich rád, dostal som ich k maturite. Mám aj iné hodinky ale tieto sú super nezničiteľné na šport atď.
Gilius Posted July 24, 2009 Report Posted July 24, 2009 Sleduj Ebay,nechá se to sehnat. Ještě se Ti juknu jinde,viděl jsem někde kšeft,kde to prodávají(prodávali)......jen si musím vzpomenout,kde jsem to viděl. Snad by měli i tohle.
Recommended Posts