Well Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Začal jsem po dvanácti letech opět plácat do tenisáku, což je výborná příležitost koupit nové hodinky :-) . Líbí se mi Oris F1 Day Date nebo Mido All Dial (obrázky jsem vybral náhodně, zatím si nedokáži vybrat konkrétní model). Chtěl jsem se zeptat, zda v podobném designu jsou ještě jiné možnosti a zda by to někdo nedělal náhodou v baterkovém provedení? Klidně můžete vkládat i úplně jiné tenisové hodinky ;-) . Barva ciferníku nehraje roli, ale kovový tah je podmínkou. Cena cca 15-25 tisíc. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
911 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 koupit na tenis F1 hodinky? tohle by se hodilo vice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 (upraveno) 911 , prodal bys mi prosim te ten dzinovej remen z tech vpravo. Zkusim ho na monstra. Dik Upraveno 23. července 2009 uživatelem Dantechno
Well Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 (upraveno) koupit na tenis F1 hodinky? tohle by se hodilo vice Tak většinou tam jezdím autem . Upraveno 23. července 2009 uživatelem Well
Dantechno Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Tennis scoring watch At nemusis pocitat z hlavy .....
Well Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Tennis scoring watch At nemusis pocitat z hlavy ..... To by se občas hodilo, ale na ruku bych to nedal. Mohou tenis dlouhodobě přežít automaty? Zatím hraji v černých Alpinistech a pohoda. Jenže to jsou Seika a ty přežijí téměř všechno. Zvládne to i Eta? Bekhend hraji jednoruč .
911 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 To by se občas hodilo, ale na ruku bych to nedal. Mohou tenis dlouhodobě přežít automaty? Zatím hraji v černých Alpinistech a pohoda. Jenže to jsou Seika a ty přežijí téměř všechno. Zvládne to i Eta? Bekhend hraji jednoruč . dobra otazka. ja , jakozto amater , si myslim, ze to rotoru neprospeje a za cas by se urval. mozna hned. u na golf delaji special hodiny. ale pockam si na nekoho fundovanejsiho
warlordx Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 V nejakom vlákne sa to tu myslím už rozoberalo (hodinky na golf, tenis a pod.). Tie údery škodia nielen strojčeku, ale niekto tu písal, že sa mu podarilo v minulosti utrhnúť aj ručičky.. Asi by som si fakt hodinky počas hry zložil z ruky alebo G shock...
kubas Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 To by me take zajimalo, minuly tyden jsem videl herculesy, ktere pri bouracce zpusobili jejich majiteli zlominu ruky, trochu je na nich kontakt se silnici videt, ale hodinky jdou stale stejne :-) V nejakom vlákne sa to tu myslím už rozoberalo (hodinky na golf, tenis a pod.). Tie údery škodia nielen strojčeku, ale niekto tu písal, že sa mu podarilo v minulosti utrhnúť aj ručičky.. Asi by som si fakt hodinky počas hry zložil z ruky alebo G shock... ¨¨ Rucicky? to se mi nejak nezda... pokud nebylz z pouti..
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Ja jsem si dneska koupil tenisovou raketu, vubec jsem nevedel podle ceho vybirat tak jsem si koupil nejakou zakladnejsi Wilsonku a hodinky na tenis bych asi taky mel poresit, ale automaty to asi nebudou, mam strach ze bvy jim to skutecne nedelalo dobre, na golf jsem automaty taky nebral a nebo si je radsi sundaval a schovaval do begu (o to vetsi ranu asi dostaly kdyz bag nekdy spadnul ). Takze ja si asi najdu nejakej peknej kvarcovej chronograf, pokud me neco zaujme podelim se
Well Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 V nejakom vlákne sa to tu myslím už rozoberalo (hodinky na golf, tenis a pod.). Tie údery škodia nielen strojčeku, ale niekto tu písal, že sa mu podarilo v minulosti utrhnúť aj ručičky.. Asi by som si fakt hodinky počas hry zložil z ruky alebo G shock... Já si nemyslím, že by dostával strojek zabrat víc než třeba při ostřejší jízdě autem. Jak říkám bekhend hraji jednoruč, tedy pravou rukou. Jediný pohyb levou rukou je při nadhozu a pak už si jen tak nahodile poletuje kolem těla . Golf je horší, tam se odpaluje obouruč a tam bych tomu rozuměl. Spiderer: Já vzal Head a zatím si zvykám. Nejhorší je, že tři dni po tenisu nemůžu zavřít střechu u auta, jak mě bolí pravá ruku .
Gilius Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Tak pokud Ti nevaděj menší hodinky(jakože nosíš Alpinisty,tak asi nevaděj),tak jukni na Tissot F1-má cca 37 mm: http://cgi.ebay.com/Tissot-F1-Mens-Watch-N...93%3A1|294%3A50 lákací obrázek: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
little_w Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 v poslednim cisle Watch Magazinu je clanek o spec. hodinkach na golf ty prej musi odolavat nejakym 30G pri odpalu... tak bych asi patral v techle vodach... do ceny se mozna vlezes, pokud jsi to uvazoval v eurech :-) jinak je nejlepsi hodinky sundat nebo se prekonej a dej na ruku digi - Ironman od Timexu nebo G-Shock od Casia. nejspolehlivejsi reseni.
Well Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Tak pokud Ti nevaděj menší hodinky(jakože nosíš Alpinisty,tak asi nevaděj),tak jukni na Tissot F1-má cca 37 mm: http://cgi.ebay.com/Tissot-F1-Mens-Watch-N...93%3A1|294%3A50 Nejsou vůbec špatný, ale radši bych ničil něco nového. Rozměr bych nejraději 40-42. Menší nevadí, větší v žádném případě nebo ani nenadhodím tenisák při podání :-) .
Gilius Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Tož kup českou klasiku,Prim Sport II........ty jsou,takřka,nezničitelné....a ještě to bude mechanika......
spiderer Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Já si nemyslím, že by dostával strojek zabrat víc než třeba při ostřejší jízdě autem. Jak říkám bekhend hraji jednoruč, tedy pravou rukou. Jediný pohyb levou rukou je při nadhozu a pak už si jen tak nahodile poletuje kolem těla . Golf je horší, tam se odpaluje obouruč a tam bych tomu rozuměl. Spiderer: Já vzal Head a zatím si zvykám. Nejhorší je, že tři dni po tenisu nemůžu zavřít střechu u auta, jak mě bolí pravá ruku . To mas vlastne pravdu, vzdyt tam se ruka s hodinkama nenamaha.. Tak tim padem bud budou tenisovy brajtle nebo eterny a nebo si necham otevrenej duvod proc koupit novy hodinky
Adam99 Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 Rado dělá model i přímo s tenisákem na ciferníku Rado Sintra Tennis Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Diamondking Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 No tak nevím,já hraju badminton a hodinky si vždycky sundavam...je opravdu nutné mít při tenise na ruce hodinky...? Vždyt sportujes a tudis relaxujes a na čas nekoukas...k čemu vlastně ty hodinky musíš mít na ruce...omlouvám se za blbou připomínku...
Well Odesláno 23. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2009 No tak nevím,já hraju badminton a hodinky si vždycky sundavam...je opravdu nutné mít při tenise na ruce hodinky...? Vždyt sportujes a tudis relaxujes a na čas nekoukas...k čemu vlastně ty hodinky musíš mít na ruce...omlouvám se za blbou připomínku... Tak mít je nemusím, ale to bych přišel o důvod si další hodinky koupit ;-) .
Návštěvník Snow Odesláno 23. července 2009 Nahlásit Odesláno 23. července 2009 (upraveno) to Diamondking - a proč by nemohl ? Tommy Robredo 16. hráč žebříčku ATP má na ruce hodinky vždycky, hraje obouručný beckhend. Ránu bude mít podstatně tvrdší než Well nebo si to alespoň myslím, možná Wella podceňuji. Upraveno 23. července 2009 uživatelem Snow
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se