Onisan Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Já myslel z historického hlediska. Jinak si myslím, že BP jsou kompromis mezi historií a hodinkami pro běžné nošení. A k tomu "šestému". Máš tolik hodinek, že je můžeš nosit klidně jen 6., 16. a 26. v měsíci! Já občas nosím i Laco Replica 55 .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 (upraveno) To máš samozřejmě pravdu.. Proto se i dělají s unitasem a centrální vteřinovkou... ale to je v jíné cenové relaci.. asi více než trojnásobné.. takže volba která se tady uvažuje je o více kompromisech, než když máš neomezený účet Unitas s centrální vteřinovkou se teď spíš nedělá, než dělá - bohužel. Jenom teoretickéá otázka: Čemu by si dal přednost? IWC BP a nebo Třeba Manuální nátah od Stowa s centráln vteřinovkou? Obě jsou původní firmy... Na prachy nekoukej... To je dost těžká otázka. Stowa je mi sympatická jako značka - přístup, komunikace, nemasovost, atd. IWC je zase velkej symbol a značka luxusu a umění. IWC BP má sedmidenní rezervu, což je samozřejmě super. Datumovku ale na pilotkách nemusím. Stowa Flieger Original se mi zase zdá z pilotek nejblíž tomu, co se vyrábělo za 2.SV (jen můj názor). Kdyby jsi je přede mě položil a řekl ať si jedny vezmu, tak by to byly spíš IWC BP - ale udělal bych to asi jen kvůli tomu pocitu luxusu. Nevím...tohle srovnání podle mě stejně nefunguje. Rozdíl v ceně (a tudíž i vlastnostech) hodinek je strašně velký. Já ti nevím...prostě když se podívám třeba na tohle, tak se mi to prostě nelíbí... Tohle už je jiný kafe Ostatně oni u IWC moc dobře vědí, proč tam nedávají průhled - ale stejně člověk ví, že mu tam lítá splašenej rotor EDIT: Než jsem to sesmolil, tak jste probrali půlku věcí, který tady píšu Dokonce i Laco jsem náhodou trefil Upraveno 3. února 2010 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 člověče, u toho IWC o rotoru vůbec nevíš .. Třeba Lindberghy občas vytvoří pocit, že máš na ruce malý ventilátor, ale mně to nevadí, spíš naopak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 člověče, u toho IWC o rotoru vůbec nevíš .. Třeba Lindberghy občas vytvoří pocit, že máš na ruce malý ventilátor, ale mně to nevadí, spíš naopak To ti věřím...však já bych ho taky zkousl. Ale bylo by to o tom nápisu IWC a brutální rezervě, než o pilotkách jako takových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 To ti věřím...však já bych ho taky zkousl. Ale bylo by to o tom nápisu IWC a brutální rezervě, než o pilotkách jako takových Třeba Steinhart Gold L.E. nadělají parády... pche... Ale ty BP jsou fakt super, každý detail je perfektní, každý moment jsou dokonalé, ar, sklíčko, datomovka, ručky, pouzdro... korunka... všechno.... Jinak Gold L.E. a BP jsou na ruce nejčastěji... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Třeba Steinhart Gold L.E. nadělají parády... pche... Ale ty BP jsou fakt super, každý detail je perfektní, každý moment jsou dokonalé, ar, sklíčko, datomovka, ručky, pouzdro... korunka... všechno.... Jinak Gold L.E. a BP jsou na ruce nejčastěji... :) Gold LE se tenkrát podařily LSE by na to mohly krásně navázat. Dokonce je považuju za možná nejpodařenější kousek od Steinhartu...no ostatně uvidím zítra (snad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Uvidíme oba :) Také se na ně těším.. nutně potřebuju klon BUhr ve stříbrné :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 (upraveno) LSE jsem minulý týden objednal pro kamaráda, takže snad brzy dorazí. Pokusím se je pak nafotit a hodím to sem (resp. fotogalerie). A objednals mu nejake pekne cislo ... No 001/333, No 333/333? Upraveno 3. února 2010 uživatelem martini Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 A objednals mu nejake pekne cislo ... No 001/333, No 333/333? Ne, naprosto jsem to nechal osudu Jen mám trochu strach z toho, že mi padnou na moji dětskou ruku...v tom případě budu objednávat znovu Prosím...ať jsou velký jak kolo od traktoru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 3. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Budou akorát a ten krásný subciferník bude hezčí než na obrázku... a ty si je budeš muset nechat :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2010 Budou akorát a ten krásný subciferník bude hezčí než na obrázku... a ty si je budeš muset nechat :D Na to jsem ho už taky upozorňoval - jak mi padnou, tak má smůlu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 přišly mi první SE LE a vypadají impozantně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 4. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2010 přišly mi první SE LE a vypadají impozantně Tak už je nafoť a oceň, ať můžem slintat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Tak je třímám v ruce a těším se až je vystavím na sluníčko... pokud nějaké bude... Co bude dělat ten zajímavý sendvičový cifr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Tak je třímám v ruce a těším se až je vystavím na sluníčko... pokud nějaké bude... Co bude dělat ten zajímavý sendvičový cifr Takže jsi první majitel na Chronomagu? Gratulace! Brzo se pochlub ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Takže jsi první majitel na Chronomagu? Gratulace! Brzo se pochlub ;-) Není Má je můj kámoš - dneska jsem za něj udělal pár fotek. Fotky naleznete ZDE. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Tak už je nafoť a oceň, ať můžem slintat :-) 12900,- na focení není bohužel čas.. ta černá luminova sice svítí, ale není to žádná hotparáda, nicméně efektní je to velmi, jako celé tyhle hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martini Odesláno 5. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Ne, naprosto jsem to nechal osudu Jen mám trochu strach z toho, že mi padnou na moji dětskou ruku...v tom případě budu objednávat znovu Prosím...ať jsou velký jak kolo od traktoru... Osud je osud ... nekdy to vyjde Ony JSOU velky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 5. února 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2010 Osud je osud ... nekdy to vyjde Ony JSOU velky Jo jo...vyšlo to - jsou mi velký Aspoň můžu šetřit střelivo na nějako pecku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 6. února 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2010 Při hledání mích prvních pilotek jsem narazil na LSE limitku a hned jsem se zamiloval. Trpělivě čekám na balíček od Kubsona a nedočkavost se stupňuje pohledem na nové přírustky LSE členů chronomagu. Blahopřeji . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se