chose Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Nazdar všici, jsem rád, že jsem se po nějaké době mohl zase zastavit. Název vlákna snad mluví za vše, chované ryby jsou zatím tajné, prozradím jen do SZ. Pokud někdo o akvárku víte, přijedu si pro něj po Praze a okolí, rozumné finanční kompenzaci se nebráním. Kapacitu na odvoz mám samozřejmě jen pro zcela prázdné akvárko Díky !
cody Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 (upraveno) Kdyby jsi ho nesehnal po Praze a kupoval nove, mohl bych ti pomoci. Ve Frymburku vyrabi nejaka firma a do CR vubec nedodava, vse exportuji. Maka tam znamej. Normalne ofiko bez protekce i s dokladem mi tam vloni udelali presne na zakazku terarko cca 6000 litru za cca 4000 kc. V obchodech podobna terarka stoji cca 8-10000 kc. Kdyby jsi chtel tak se pak ozvi. Upraveno 25. července 2009 uživatelem cody
Peta-Biker Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 (upraveno) 6000l, proboha, jak je to velký??? To chováš, cody, Karety? Upraveno 25. července 2009 uživatelem Peta-Biker
cody Odesláno 25. července 2009 Nahlásit Odesláno 25. července 2009 Neeee! S tim odhadem jsem se skarede seknul. Pocital jsem to z hlavy a jeste se spletl o jednu nulu. Je to cca 600 litru. At neplevelime vlakno, koukni sem... http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry299672
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se