frista Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Jeden můj kamarád se rozhodl udělat si radost hodinkama pro dospěláky. Zatím v ničem podobném nejel a tak se mně zeptal na pár tipů. No a nakonec to vyšlo tak, že si chce koupit nějaké "letecké" chronografy. Prozatím vítězí Archimede Pilot Chrono. Ještě než tak učiní, tak by je rád viděl naživo - takže otázka zní. Je tady někdo z Prahy a okolí (případně z Brna) a zda by se mu mohl případně ozvat s prosbou o schůzku? Předem moc díky Upraveno 27. července 2009 uživatelem frista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 (upraveno) Praha - jde o to kdy a kde...? Dobry den, mužů též poprosit o schůzku? Děkuji Upraveno 19. srpna 2010 uživatelem Ilja Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Odesláno 19. srpna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2010 klidne, ale moje APCh jsou ted u hodinare na udrzbe, predpokladam, ze by mohly byt hotove pristi tyden nebo az ten dalsi...? Děkuji za ochotu, ozvete se prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se