prochaska Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 (upraveno) Netýká se to sice hodinek ale starožitných stolních hodin ale třeba by mohl někdo poradit. Praskl skleněný poklop u hodin (rozměr orientačně 212 x 232, výška 410 mm, viz též příloha) a já už dlouho a marně hledám skláře který by uměl a byl ochotný vyfouknout náhradní. Kdybyste někdo věděl o skláři který by se tím byl ochotný zabývat tak prosím o kontakt. Dík za každou odpověď.skleneny_poklop.pdf Upraveno 27. července 2009 uživatelem prochaska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 27. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Hale jakákoliv sklárna, jenže musíš zaplatit formu, do který to pak fouknou. Pro jeden kus by asi stačila sádrová, jinak dřevěná.... to je jedna položka+matroš, no a pak každá hoďka foukače se zadákem je tak v průměru kolem sedmi litrů. Nechci dělat nikomu reklamu, ale hledej třeba v Lindavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochaska Odesláno 27. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2009 Hale jakákoliv sklárna, jenže musíš zaplatit formu, do který to pak fouknou. Pro jeden kus by asi stačila sádrová, jinak dřevěná.... to je jedna položka+matroš, no a pak každá hoďka foukače se zadákem je tak v průměru kolem sedmi litrů. Nechci dělat nikomu reklamu, ale hledej třeba v Lindavě. Jakákoliv právě ne, to už jsem zkoušel :-) Ty Lindavu zkusím prohledat, dík za tip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 28. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2009 Jakákoliv právě ne, to už jsem zkoušel :-) Ty Lindavu zkusím prohledat, dík za tip. Kdyby nefungovala Lindava, zkus Nižbor. Svedou lecco a jsou stavění na kusové objednávky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se