Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak tohle JÁ považuji za krásné hodinky. A vzhledem k tomu, že jsem je dostal jako dárek, jsou samozřejně i definitivní. Nastavil jsem je v neděli a od té doby jdou přesně. Navíc cena je proti Koscomu poloviční. Máme radost Vincente...

post-987-1248862529.jpg

Odesláno

Gratuluju, jsou hezký. Ten den v týdnu je zajímavej - asi se to pohybuje plynule, žejo? Ale asi by mě štvalo, že dny v týdnu jdou zprava doleva a ne naopak.

EDIT: I když zas tak blbý to není - takhle se to vždycky s hodinovkou jen mine a nejde to jako by s ní...

Odesláno

Datum i den v týdnu se mění skokem v půlnoci. Je paráda to sledovat. Tah má 24 mm a pouzdro 45 mm (tl. 11,5 mm). Časem chci zkusit nějakou vhodnou kůži (asi krajtu). Prostě nádhera.

Odesláno

Tak tieto teda su fakt pekne :speak_cool: ...ja sa obzeram po Oriskach, ako moj najblizsi darcek, a tieto su v uzkom vybere...ak sa mozem opytat, kde si ich kupoval?

Odesláno
  matino napsal:
Tak tieto teda su fakt pekne :speak_cool: ...ja sa obzeram po Oriskach, ako moj najblizsi darcek, a tieto su v uzkom vybere...ak sa mozem opytat, kde si ich kupoval?

Mají je ve slevách na Authenticwatches za 875 USD.

Odesláno

Anglický názvy dnů jsou tak profláklý (navíc tady jsou napevno, ne jak u dvojjazyčnýho okýnka), že tam ty čísla dnů snad ani nemusely být, navíc ten pointer je tak výrazný, že jinak než u názvu dne si ho neumím představit. Rozměrově jsou ty hodinky super.

Odesláno

Měl bych na ně velkou chut,ale nebyl to tuším že grga pitic který měl s touhle firmou tristní zkušenost?

Odesláno

Za mojí osobní asistence z Authenticwatches postupně dovezeno : ORIS Skeleton, Worldtimer, 2 x Pointer Day a 2 x TT3. Vždy bez chyby a s fakturou na 500 USD, takže DPH skoro zanedbatelné. Jedny TT3 přestaly šlapat, byly v rámci záruky odeslány do Pardubic do autorizovaného servisu a zdarma opraveny (cena opravy cca 4 500 Kč). Zatím žádná negativní zkušenost. Všechny ceny kolem 50 % cen Koscomu. Co víc...

Odesláno

gratuluji, Oris Artelier to je krása, ta cena super, zajimavé že v akci mají většinou modely na tahu

delší dobu pošilhávám po Pointer Date, hmm také je mají v akci, sakra....

šíma napsal:
Tak tohle JÁ považuji za krásné hodinky. A vzhledem k tomu, že jsem je dostal jako dárek, jsou samozřejně i definitivní. Nastavil jsem je v neděli a od té doby jdou přesně. Navíc cena je proti Koscomu poloviční. Máme radost Vincente...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...