Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  Diamondking napsal:
Tak teď jsi mě dostal zase ty...vůbec nevím o takové značce...omlouvám se,že jsem asi použil zkratku pro ty co jsi napsal. Myslel jsem Archimede Pilot-AP....

:offtopic:

Nechci tu plevelit ale s touto značkou z HH by jsi se měl rozhodně seznámit: http://www.audemarspiguet.com/

• Odpovědi 53
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
  Ice napsal:
1) jake byly vase prvni hodinky pote, co jste byli chyceni do sparu mistni komunity?

2) zalezi na typu pouziti nebo si mam k obleku klidne vzit diversky a na dalsi hodinu ve vzduchu treba klasicke oblekovky?

3) berete si hodinky podle prilezitosti anebo se oblekate podle toho, co si vezmete za hodinky?

1) Vintage Bulova/Caravelle (muj rocnik, 1975), Seiko 5, Raketa,...

2) na to se vykasli. onehda jsem zkousel dat zrovna jedny Rakety na NATO strap a byly z nich docela slusne... no, oblekovky uplne ne, ale decentni hodinky ke kosili urcite.

3) rano se oblecu a pak vyberu hodinky. stejne ty rucni natahuji (celkem 5), na kvartzky kouknu (celkem 7), jak se drzi a automaty zkontroluji, jestli jdou (celkem 4), pripadne protrepu, protoze cekam na gril. digi nepocitam, ty ale nekontroluji, mam je jen na obcasne behani.

ja jsem se vydal cestou zkouseni, a jsem tomu vazne rad, protoze co jsem tady, tak se jen utvrzuji v tom, ze definitivni hodinky proste neexistuji. cili mam spolecenske, vintage, nostalgicke (prim), spolecenske, potapky... a jsem vcelku OK. ted se divam po pilotkach a zase budu na chvilku spokojeny. takze za sebe radim: proste kupuj jakz takz pri zemi (v ramci moznosti), je lepsi mit vyber nez jedny "exkluzivni" - at uz to pro tebe znamena cokoli - a bat se je nasadit na bezne noseni.

vyhoda je, ze pri rychlosti, s jakou tady na foru hodinky koluji, se da vyzkouset hodne veci za krakou dobu.

no a samostatna kapitola pak jsou remeny, strapy, tahy... nikdy predtim bych neveril, jak to ovlivni vzhled hodinek. takze uplne maximalne minimalisticka varianta je: hodne remenu, menit a budes cucet!

B)

Odesláno
  kibi napsal:
3) jak kdy, vetsinou poranu dlouze vybiram a vybiram... ale opravdu jak kdy - nekdy prizpusobim obleceni hodinkam na ktere "mam chut", nekdy si beru hodinky podle obleceni... :)

Tak to mám podobně :thumbsup_anim:

Někdy si taky vybírám oblečení podle hodinek na které mám náladu. :D

Odesláno

1) jake byly vase prvni hodinky pote, co jste byli chyceni do sparu mistni komunity?

Aviator od Volmaxu s ručním nátahem

2) zalezi na typu pouziti nebo si mam k obleku klidne vzit diversky a na dalsi hodinu ve vzduchu treba klasicke oblekovky?

Hodinky si měním i během dne v závisllosti na oblečení, nebo aktivitě kterou se chystám vykonávat.

3) berete si hodinky podle prilezitosti anebo se oblekate podle toho, co si vezmete za hodinky?

viz. můj předchozí příspěvek

Odesláno

Zdravím všechny milovníky časových strojů,

jsa zcela nová lama tu na Chronomagu, nevím, zda se mé řádky hodí právě sem, ale zkusím to :notworthy: .

Dostal jsem se sem poté, co jsem s hrůzou zjistil, že se do mých hodinek Burberry dostala při májovém deštíku, který mi ani nenamočil tričko, voda - celé se zevnitř orosily a když po pár dnech začalo být vidět skrz mlhu na ručičky a čísla, nevěřil jsem vlastním očím - odlepily se jedničky u 11 a 12!

Burberry jsem si nevybral a nekoupil, ale dostal před časem darem s tím, že jde o kvalitní značkové zboží - proto bylo mé překvapení z jejich částečného rozpadu veliké.. tak jsem nelenil a usedl k internetu - a jsem tady, čtu a žasnu nad nesmírně zajímavým světem hodinek. Mimo jiné jsem se dozvěděl něco o značce Burberry (předražený módní výstřelek od firmy produkující parfémy) a také jsem pochopil, že NUTNĚ POTŘEBUJI NOVÉ HODINKY!

Děkuji :thumbsup_anim: !

post-8235-1249558207.jpg

Odesláno

Nektere dary jsou za trest.Take jsem nafasoval podobne -jmenem Docle Banana ,nebo jak se ta blbost jmenovala.Muj zazitek je naprosto stejny.Alespon se clovek vyhne trapnym okamzikum,kdyz to- kvuli darci- musi nosit.Vitej do klubiku.BUDE TO DRAHY :suicide_anim:

Odesláno
  kibi napsal:
pomuze to, ale jen na chvilku... vylecit se neda, pouze chvilema abstinovat, zrovna abstinuju... :D

vzhledem ke tve ucasti na jedne skoro hotove limitce a druhe sotva se rozjizdejici limitce to neni abstinence, ale abstak :-)

Odesláno

Krásných více než deset let, jsem si myslel, že se obejdu úplně bez hodinek. Byla to krásná léta, ale jsou fuč. Sice jsem občas po něčem pošilhával, ale vždyť zjistit čas bylo tak snadné. Jednoho dne jsem nevydržel a pořídil si quartzovky TeNo (choděj, nejsou špatný, dokonce jsou i celkem slušný a neokoukaný), ale tím se to asi provalilo. Teď pošilhávám po něčem co jsou uvnitř víc hodinky než elektromotor. Začínám pomalu zjišťovat, že Bauhaus je to po čem prahne srdce moje. Tedy něco jako Stowa, Nomos, D. Dornblueth & Sohn a podobné. No co vám budu vykládat. Jsem v tom až po uši. Tak mi držte palce.

Alespoň vím, že v tom nejsem sám :-)

Odesláno

Koukám, že se nemoc Chronobundus šíří rychleji než obávaná pandemie Prasečí chřipky. Že by lék?

Patek Philippe Celestial Mens Watch 5102G-bratru za 310 632 amerických dolarů :thumbsup_anim:

post-5298-1249575462.jpg

Odesláno

1 - Tak u me to byly po trech mesicich Breitling Steelfish...no a pak Seika a zase Seika ( Samuraie ) a Primky

2 - beru si to na co mam naladu :)

3 - spis podle prilezitosti

Odesláno

Abych také přispěl:

....zatím žádné, rozhlížím se a pomalu uvažuji o tom, že nejdřív to budou nějaké oblekovky a v závěsu za nimi něco na univerzální použití na běžné nošení (kolo, turistika, práce na zahradě a tak :rolleyes: ). Zatím nosím stará Seika, ale jsou mi trochu malá - kulatá průměr 36mm, zvykl jsem si na větší

....asi jak kdo to cítí, v podstatě viz odpověď na předchozí dotaz

.....obojí

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...