Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno

to není možné, to fakt šlo celé k ledu: :-(

mohu něco osobně udělat proto aby se to změnilo?

Muzes se zapojit do limitky noze, ta tu Steinhart sragoru nahradi dostatecne.

Milane, odpovídají Ti ti nepraví a ti praví mají své důvody, proč nereagují, což jim nelze vyčítat, můžeš GS kontaktovat sám, on se ale nejspíš s Tebou nebude bavit, když mu tu limitku tady u nás nebudeš moci prodat, je to všechno v háji, už i mne samotného ten vytrvalý optimismus pro tuhle limitku pomalu opouští ..

• po 3 týdnech...
Odesláno

Bakere nestálo by za to, zkusit se znovu Steinhartovi připomenout? Jenom nějaký krátký mailík, jako že máme pořád zájem :whistling: .......

• po 2 týdnech...
Odesláno

Jen bych chtěl poprosit, abyste tuto mou snahu všichni brali s rezervou, prostě jsem to zkusil: :)

Zároveň bych chtěl zdůraznit hlavním tahounům a organizátorům této limitky, že jim tímto nijak nechci lézt do kompetencí, včetně nějakého ovlivňování, apod. Prostě jsem to jen zkusil.

# ------------ Původní zpráva ------------

# Od: Apep :)

# Komu: <info@steinhartwatches.de>,

# Kopie:

# Předmět: GMT Steinhart LE

# Datum: 04.7.2010 17:04:16

# ----------------------------------------

# Mr.

# Günter Steinhart

# Steinhart Watches

# Kobelweg 12 1/4

# 86156 Augsburg

# Germany

#

# Tel: +49 (0)821 5433800

# Fax: +49 (0)821 5433801

#

# info@steinhartwatches.de

#

# Dear Mr. Steinhart,

#

# Firstly, many cordial regards!

# Let me please to ask you for information about current state of the GMT

# Steinhart LE preparation - I am one from 52 members of Czech club "Chronomag",

# which have participated on the preparation of proposal of this watch, as limited

# edition with GMT function. As contact person for communication with you, Mr.

# Jakub Sivek, the dealer of watches Steinhart in the Czech Republic has been

# cooperating on this proposal, too.

#

# I would not like to bother you by my question, but we (it means several people

# from above mentioned group of the Chronomag club members) have been sending our

# questions for actual situation concerning status of mentioned limited edition of

# GMT Steinhart watch to Mr. Jakub Sivek, but he answered us, that he would not

# like to still bother you with this matter, and he has advised us to wait some

# time, or to ask you for an information by ourselves.

#

# So, I am asking you by this e-mail for this your kindness to let us know, if

# this LE would be still considered as realizable for you. As for technical data

# of this LE, you are well informed from Mr. Jakub Sivek, so I am enclosing just

# couple of pictures of that our common proposal.

#

# Thank you very much for your understanding with this my (and in sense of those

# 52 Chronomag people, it is also possible to say "our") plea for information and

# for your kind answer.

#

# Best regards and good wishes,

#

# xxxxxxxxxxxxxxxx

#

# PS: By the way, I am a proud owner of watch "Steinhart "Nav B-Uhr pink gold" and

# I should stress, that I am very satisfied with this nice and excellent watch.

Odesláno

Moc oceňuju, že si to ještě nevzdal ,ty hodinky se mi moc líbí a těšil sem se na ně. Na můj vkus možná trochu moc řiťolezecký :), ale účel světí prostředky no ...

Odesláno

Moc oceňuju, že si to ještě nevzdal ,ty hodinky se mi moc líbí a těšil sem se na ně. Na můj vkus možná trochu moc řiťolezecký :), ale účel světí prostředky no ...

No, befelem jsem mu to zrovna dávat nemohl a spíš bych to definoval jako slušnější dotaz :)
Odesláno

Jasný to chápu, nebylo to myšleno ve zlým. Jen mi celá ta situace připomíná doby (který sem naštěstí moc nezažil :D) kdy člověk musel prodávajícího, řemeslníka a jakýkoliv další služby prosit, aby si mohl něco koupit ... Rozhodně nemám pocit, že bysme po něm chtěli nějakou charitativní činnost, ale to už se tu řešilo, takže pokud by to náhodou vyšlo, zakousnu se do rtu spolknu tu hořkou slinu a hodinky si pravděpodobně objednám :) ...

Odesláno

Jasný to chápu, nebylo to myšleno ve zlým. Jen mi celá ta situace připomíná doby (který sem naštěstí moc nezažil :D) kdy člověk musel prodávajícího, řemeslníka a jakýkoliv další služby prosit, aby si mohl něco koupit ... Rozhodně nemám pocit, že bysme po něm chtěli nějakou charitativní činnost, ale to už se tu řešilo, takže pokud by to náhodou vyšlo, zakousnu se do rtu spolknu tu hořkou slinu a hodinky si pravděpodobně objednám :) ...

To je v pohodě, jednou se s dotazem ozve jeden, podruhý druhej a dokud nám nebude řečeno, že se tahle limitka určitě dělat nebude, tak bude pořád ještě nějaká naděje, že to nakonec vyjde :)
Odesláno

Zároveň bych chtěl zdůraznit hlavním tahounům a organizátorům této limitky, že jim tímto nijak nechci lézt do kompetencí, včetně nějakého ovlivňování, apod.

Pepo v zadnem pripade to tak nebereme, kazda iniciativa je vitana.

Pokud budes vytrvaly jako Andy Dufresne, mozna se to nakonec podari.

Návštěvník YPO
Odesláno

tak ať vám steinhart vobšlehne Odiseu - formičky na to jistě má a stačí Odiseu zaměnit za chronopšouk.cz :)

Odesláno

Pepo v zadnem pripade to tak nebereme, kazda iniciativa je vitana.

Pokud budes vytrvaly jako Andy Dufresne, mozna se to nakonec podari.

Na něj máme asi málokdo :)
Odesláno

Sorry za OT, ale nemůžu si pomoci.

Že jsou na světě lidé vytrvalí, tvrdohlaví, zarputilí ..... je mi jasný.

Jasný mi ale není, proč má ještě někdo zájem o něco od někoho, kdo mu(nám všem) evidentně sere na hlavu.

Ten pán, co vyrábí ty úžasné hodinky je gauner, kterýmu ani nestojí za to, napsat nemám zájem, nebo třeba nemám kapacitu a dřív jak v dubnu 2011 ji ani mít nebudu. :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim:

Hodinky GMT mi ještě chybí a stopro si nějaké pořídím. Steinhart to ale nebudou. Ani tyto, ani jiné. ;)

Odesláno

Sorry za OT, ale nemůžu si pomoci.

Že jsou na světě lidé vytrvalí, tvrdohlaví, zarputilí ..... je mi jasný.

Jasný mi ale není, proč má ještě někdo zájem o něco od někoho, kdo mu(nám všem) evidentně sere na hlavu.

Ten pán, co vyrábí ty úžasné hodinky je gauner, kterýmu ani nestojí za to, napsat nemám zájem, nebo třeba nemám kapacitu a dřív jak v dubnu 2011 ji ani mít nebudu. :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim: :thumbsdown_anim:

Hodinky GMT mi ještě chybí a stopro si nějaké pořídím. Steinhart to ale nebudou. Ani tyto, ani jiné. ;)

no spíš přemýšlím nad tím co ho vede k té nekomunikaci. osobně jsem vlastníkem hodinek z limitky pilotek a třeba mu za ně stejně jako já ani nepoděkoval, nemůže toto být ten problém? vždyť je vyrobil za cenu materiálu skoro. :crying_anim02:

Odesláno

Já si myslím, že by to opravdu mohla být reakce na limitku pilotek, kde ho možná nebavily konečné změny a opravy (např. nestejná barva luminoforu sekundové ručky) a bojí se, že by se to opakovalo. Ale bylo by čestné napsat třeba "Nemám zájem dělat další limitku" a basta.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...