kubson Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 pokud se do toho někdo nevloží a nezajistí někde výrobu, tak pochybuji.. viz. výše
Apep Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 určitě budou... jak praví přísloví, kdo si počká... pokud se do toho někdo nevloží a nezajistí někde výrobu, tak pochybuji.. viz. výše On asi kolega předřečník Yen.da tím chtěl říci, že s tím Gunterem je ještě někdo v kontaktu, přinejmenším Baker určitě ... Takže odtud ten optimismus
Baker Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Baker určitě ... Bohuzel, je to jak pise Kuba, GS na nasi poptavku nereaguje, takze pokud se neprobudi, utratte odlozene penize jinde.
Apep Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 Bohuzel, je to jak pise Kuba, GS na nasi poptavku nereaguje, takze pokud se neprobudi, utratte odlozene penize jinde. Ale přece jen, občas do něj drcnout a ze sladkých snů o nicnedělání (byť "jen" ve vztahu k naší limitce) ho probrat můžeš, viď?
kubson Odesláno 21. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2010 o to jsem se snažil již delší dobu a už na to nemám chuť
Apep Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 o to jsem se snažil již delší dobu a už na to nemám chuť Takže s GS komunikuješ (komunikovals) jenom ty, Baker ne? Špatná otázka, vždyť já to vlastně vím, že aby mu psalo víc lidí, by nešlo, s ním musí (dokud má tu chuť a trpělivost) komunikovat především odběratel. Jak tu limitku ještě zachránit?
kubson Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Jak tu limitku ještě zachránit? já nevím, ale cigi má nějaký nápad
Návštěvník Tada Odesláno 23. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2010 Co takové IGEN GMT? Na lunetu 24 stupnici, GMT ručku a jeto A jesli nám to v Eltonu za 15 udělají, tak proč ne?
Apep Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 já nevím, ale cigi má nějaký nápad Co takové IGEN GMT? Na lunetu 24 stupnici, GMT ručku a jeto A jesli nám to v Eltonu za 15 udělají, tak proč ne? Tak to by bylo něco, i když to na první pohled vypadá jako fór, co tedy celou tu poptávku přeposlat do Eltonu?
ricous Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Tak to by bylo něco, i když to na první pohled vypadá jako fór, co tedy celou tu poptávku přeposlat do Eltonu? A rozpočet 15k...? Já bych počkal na toho Steinharta, až vyřkne ortel.
rorda Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 Tak to by bylo něco, i když to na první pohled vypadá jako fór, co tedy celou tu poptávku přeposlat do Eltonu? Jo, tak to by mě celkem zajímalo, jestli by se toho ELTON chopil a pochlapili by se ...
Návštěvník Tada Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 No myslím si, že by je to třeba i teoreticky mohlo zajímat, ono 50hodinek by byla docela pěkná zakázečka
honza71 Odesláno 24. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 24. dubna 2010 No myslím si, že by je to třeba i teoreticky mohlo zajímat, ono 50hodinek by byla docela pěkná zakázečka Tak to určitě. Jen jestli je 50 reálné číslo.
Frantik Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 Tak to určitě. Jen jestli je 50 reálné číslo. 50 je určitě reálné číslo, ale je to cena
honza71 Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 50 je určitě reálné číslo, ale je to cena 50 bych dal za ty hoďky jen pokud by existovaly pouze v jednom exempláři. Ale to by za ně Elton chtěl tak 100 a víc. Takže z toho asi nic nebude. Nevadí. Stejně mám teď poslední sumu k útratě a až něco koupím, budu mít na delší dobu utrum.
jankoxxx Odesláno 25. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2010 gmt limitka od eltonu? asi zacnem toto vlakno sledovat castejsie.
cigi Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Padesát rozhodnutých platících lidí by pravděpodobně stačilo, pokud by se to hodilo do koncepce a zatáhlo se za správné páky a rozehrály pravé strůny...... Líbilo by se nějaké stávající prim pouzdérko, nebo dáme funglovku?? Mám se zeptat, jestli už zvládnou vlastní strojek s nějakou formou gmt ?? Pochopitelně záleží, co jste ochotni za to zaplatit, je jasné, že vše nese s sebou náklady.
Návštěvník Tada Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Myslim, ze Prim nezaplatim. Nemysli a šetři Tady píšeš v jinejch tématech jak se proháníš luxusníma vozama (tím myslím tu oktávku s půlmega na krku) a na lidovej prim bys jako neměl jo?
Dantechno Odesláno 27. dubna 2010 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2010 Nemysli a šetři Tady píšeš v jinejch tématech jak se proháníš luxusníma vozama (tím myslím tu oktávku s půlmega na krku) a na lidovej prim bys jako neměl jo? Ja si hlavne tu cenovku ani nedovedu predstavit....
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.