Přejít na obsah

GMT Chronomag L.E. - Diskuse

Návštěvník Tada

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 2,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď
Odesláno
určitě budou... jak praví přísloví, kdo si počká... :thumbsup_anim:

pokud se do toho někdo nevloží a nezajistí někde výrobu, tak pochybuji.. viz. výše

On asi kolega předřečník Yen.da tím chtěl říci, že s tím Gunterem je ještě někdo v kontaktu, přinejmenším Baker určitě ... Takže odtud ten optimismus :)

Odesláno
Bohuzel, je to jak pise Kuba, GS na nasi poptavku nereaguje, takze pokud se neprobudi, utratte odlozene penize jinde.

Ale přece jen, občas do něj drcnout a ze sladkých snů o nicnedělání (byť "jen" ve vztahu k naší limitce) ho probrat můžeš, viď? :)

Odesláno
o to jsem se snažil již delší dobu a už na to nemám chuť

Takže s GS komunikuješ (komunikovals) jenom ty, Baker ne? Špatná otázka, vždyť já to vlastně vím, že aby mu psalo víc lidí, by nešlo, s ním musí (dokud má tu chuť a trpělivost) komunikovat především odběratel. Jak tu limitku ještě zachránit?

Návštěvník Tada
Odesláno

Co takové IGEN GMT? Na lunetu 24 stupnici, GMT ručku a jeto :)

A jesli nám to v Eltonu za 15 udělají, tak proč ne? :D

Odesláno
já nevím, ale cigi má nějaký nápad :)

Co takové IGEN GMT? Na lunetu 24 stupnici, GMT ručku a jeto :)

A jesli nám to v Eltonu za 15 udělají, tak proč ne? :D

Tak to by bylo něco, i když to na první pohled vypadá jako fór, co tedy celou tu poptávku přeposlat do Eltonu? :)

Odesláno
Tak to by bylo něco, i když to na první pohled vypadá jako fór, co tedy celou tu poptávku přeposlat do Eltonu? :)

A rozpočet 15k...?

Já bych počkal na toho Steinharta, až vyřkne ortel.

Odesláno
Jo, tak to by mě celkem zajímalo, jestli by se toho ELTON chopil a pochlapili by se ... B)
Návštěvník Tada
Odesláno

No myslím si, že by je to třeba i teoreticky mohlo zajímat, ono 50hodinek by byla docela pěkná zakázečka :)

Odesláno
No myslím si, že by je to třeba i teoreticky mohlo zajímat, ono 50hodinek by byla docela pěkná zakázečka :)

Tak to určitě. Jen jestli je 50 reálné číslo.

Odesláno
50 je určitě reálné číslo, ale je to cena :thumbsup_anim:

50 bych dal za ty hoďky jen pokud by existovaly pouze v jednom exempláři. Ale to by za ně Elton chtěl tak 100 a víc. Takže z toho asi nic nebude.

Nevadí. Stejně mám teď poslední sumu k útratě a až něco koupím, budu mít na delší dobu utrum. :crying_anim02:

Odesláno

Padesát rozhodnutých platících lidí by pravděpodobně stačilo, pokud by se to hodilo do koncepce a zatáhlo se za správné páky a rozehrály pravé strůny...... Líbilo by se nějaké stávající prim pouzdérko, nebo dáme funglovku?? Mám se zeptat, jestli už zvládnou vlastní strojek s nějakou formou gmt ?? Pochopitelně záleží, co jste ochotni za to zaplatit, je jasné, že vše nese s sebou náklady.

Návštěvník Tada
Odesláno
Myslim, ze Prim nezaplatim.

Nemysli a šetři :) Tady píšeš v jinejch tématech jak se proháníš luxusníma vozama (tím myslím tu oktávku s půlmega na krku) a na lidovej prim bys jako neměl jo? :D

Odesláno
Nemysli a šetři :) Tady píšeš v jinejch tématech jak se proháníš luxusníma vozama (tím myslím tu oktávku s půlmega na krku) a na lidovej prim bys jako neměl jo? :D

Ja si hlavne tu cenovku ani nedovedu predstavit....

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...