Donuts Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Tada napsal: ale modročervená luneta a bílý ciferník, to by se mi líbilo Rolex rucicky bych neprekous uplne stejne jako Rolex Pepsi lunetu.
911 Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 o jak moc by se prodrazila varianta mit na ciferniku nebo obvodu nebo kdekoli vybrana svetova mesta? je mi jasny ze to musi byt bez nejakeho mechanismu, ale aspon rychly prehled o casovem posunu. kdyz uz cestovatelske.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 911 napsal: o jak moc by se prodrazila varianta mit na ciferniku nebo obvodu nebo kdekoli vybrana svetova mesta? je mi jasny ze to musi byt bez nejakeho mechanismu, ale aspon rychly prehled o casovem posunu. kdyz uz cestovatelske. Těžko říct, ale přecejenom je podle mě lepší tam mít normální čísla než města, zase každý není takový zeměpisec, aby věděl kolik hodin znamená když je luneta nastavená na Karáčí
GMT Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 GMT indexi bych dal na vnitřní boční lunetu mezi sklíčkem a ciferníkem, vnější luneta pak muže být decentnější a pevná tvar pouzdra něco hodně klasického , čisté kruhové tvary, korunka vystupuje bez ochraných prvků jednoduché hůlkové ručky celek by mohl působit trochu retro
utrejch Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 GMT napsal: GMT indexi bych dal na vnitřní boční lunetu mezi sklíčkem a ciferníkem, vnější luneta pak muže být decentnější a pevná tvar pouzdra něco hodně klasického , čisté kruhové tvary, korunka vystupuje bez ochraných prvků jednoduché hůlkové ručky celek by mohl působit trochu retro Klidne muzeme dat 24 indexy dvakrat, dovnitr a na otocnou lunetu ven a budeme mit tri casove zony ;-) ale pepsi bych take tezko zkousaval, pokusil bych se, kdyz uz pouzivame rolex pouzdro, aby se to rolexkam podobolo co mozna nejmene ...
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 GMT napsal: GMT indexi bych dal na vnitřní boční lunetu mezi sklíčkem a ciferníkem, vnější luneta pak muže být decentnější a pevná tvar pouzdra něco hodně klasického , čisté kruhové tvary, korunka vystupuje bez ochraných prvků jednoduché hůlkové ručky celek by mohl působit trochu retro Tvar pouzdra a lunety jsou jediné mantinely co máme, přečti si téma pořádně utrejch napsal: Klidne muzeme dat 24 indexy dvakrat, dovnitr a na otocnou lunetu ven a budeme mit tri casove zony ;-) ale pepsi bych take tezko zkousaval, pokusil bych se, kdyz uz pouzivame rolex pouzdro, aby se to rolexkam podobolo co mozna nejmene ... Já osobně bych si dokázal představit lunetu i v barvě nerezu, třeba jako u Rolex Explorer
Conrad Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Onion napsal: Lev na spodním deklu? Jo, to by bylo dobré... Leon l.e. N spodním deklu ne,na ciferníku-Využil bych toho,že český lev je jak známo dvouocasý a ty ocasy by mohly být krásné ručičky .Otázku vteřinovky vzhledem k zde občas přítomným dámám nechci rozvádět
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Conrad napsal: N spodním deklu ne,na ciferníku-Využil bych toho,že český lev je jak známo dvouocasý a ty ocasy by mohly být krásné ručičky .Otázku vteřinovky vzhledem k zde občas přítomným dámám nechci rozvádět No a co 24h ručka? Hm?
little_w Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Conrad napsal: N spodním deklu ne,na ciferníku-Využil bych toho,že český lev je jak známo dvouocasý a ty ocasy by mohly být krásné ručičky .Otázku vteřinovky vzhledem k zde občas přítomným dámám nechci rozvádět pevne verim, ze to byl vtip... do takovehle limitky bych nesel, a to nejsem zrovna designovy puritan.
kubson Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 pan socka napsal: Fejky Rolexek z Číny, pro steinhart je dělají revue thommen, ti snad ještě pořád sedí ve švýcarsku
Traveller Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Harry napsal: Ale věřím že se podaří vytvořit něco ještě lepšího Moc pěkný kousek, skoro se obávám (jak to tu tak pročítám) že nic lepšího už asi vymyslet nepůjde.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Sakrapes, nějak vás tu chytá fantas Přecejenom nějaké limity se budou muset dodržet, asi kvůli nám nevyrobí zgruntu nové pouzdro atd...
Aldo Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 vždycky když jezdím do Holic očumovat vysílačky, nezapomenu zajít do muzea emila holuba a vždycky tam na mě dýchne ta atmosféra, měl jsem představu, že tu vytvoříme limitku, která ve mně bude vzbuzovat podobné pocity, vzdáme hold nějakému cestovateli, atd. Zatím se to však stáčí do směru obecně cestovatelských hodinek doplněných o symboly falešného patriotismu, pokud to tak bude pokračovat, přestává mě to zajímat a půjdu si radši koupit ty hamiltony, které se mi mimochodem velmi líbí.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Aldo napsal: vždycky když jezdím do Holic očumovat vysílačky, nezapomenu zajít do muzea emila holuba a vždycky tam na mě dýchne ta atmosféra, měl jsem představu, že tu vytvoříme limitku, která ve mně bude vzbuzovat podobné pocity, vzdáme hold nějakému cestovateli, atd. Zatím se to však stáčí do směru obecně cestovatelských hodinek doplněných o symboly falešného patriotismu, pokud to tak bude pokračovat, přestává mě to zajímat a půjdu si radši koupit ty hamiltony, které se mi mimochodem velmi líbí. To se poddá, uvidíš...
Donuts Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Tada napsal: To se poddá, uvidíš... Zatim to tak nevypada, ty prvotni navrhy byly nejlepsi. Ted to vypada cim dal tim hur.
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Donuts napsal: Zatim to tak nevypada, ty prvotni navrhy byly nejlepsi. Ted to vypada cim dal tim hur. Tak pokud si sledoval, jak se tvořila B-uhr limitka, tak víš, že to jde v takových křivkách...
ricous Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Ono by to asi chtělo nějakýho tahouna s všeobecným respektem, který bude tak trochu diktátor při demokratickém hlasování o vzhledu limitky...
Návštěvník Tada Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 ricous napsal: Ono by to asi chtělo nějakýho tahouna s všeobecným respektem, který bude tak trochu diktátor při demokratickém hlasování o vzhledu limitky... Hehe, on se někdo najde Navíc o tom můžeme dát hlavy dohromady na srazu... Sraz by z tohoto hlediska mohl být produktivní...
Traveller Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Jsem skeptik - jak jsem uviděl ty Hamiltony, skoro si nedovedu představit něco lepšího (ve stejném duchu)....
farářskej Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 No, já teda nevím, ale když vám nejsou po chuti Rolexky, tak proč se nevymyslí limitka, postavená na Tritonech? Ty jsou taky vodotěsný, mají datumku na šestce a mají daleko neokoukanější lunetu než Oceány... Mně by se líbily. Holuba/Stingla/Eskymo Welzla/Vráze/Běhounka/Elstnera bych nechal vylaserovat na dýnko, simon našije řemeny a je to hotový.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.