CzechJoker Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Možná to tu už proběhlo, v tom případě se kaju. Potápky Casio MDV-103D, rozměry jsou 50,0 x 44,4 x 12,1 mm, hmotnost 153 g. Vodotěsnost je 200 metrů, luminiscenční ručičky a indexy, sférické minerální sklo, otočnou lunetu a šroubovací korunku a dýnko. Fotky jsem si vypůjčil z eBay. Cena kolem 50 USD.
Andreas.ks Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Proč to ukazuje tolik datumů? Je to snad nová komplikace "kolikátého bylo loni touhle dobou"??
CzechJoker Odesláno 31. července 2009 Autor Nahlásit Odesláno 31. července 2009 (upraveno) Třeba se nechali inspirovat kinematografií - "V sobotu večer, v neděli ráno". Každopádně takhle vyřešený day-date s tolika možnostmi, to se asi hned tak nevidí. Upraveno 31. července 2009 uživatelem CzechJoker
Andreas.ks Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 CzechJoker napsal: Třeba se nechali inspirovat kinematografií - "V sobotu večer, v neděli ráno". Každopádně takhle vyřešený day-date s tolika možnostmi, to se asi hned tak nevidí. To už by bylo pochopitelnější "Včera, dnes a zítra" od EDOXu..
Gilius Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 tak tohle je děs...předchozí modely jsou hezčí.......
cody Odesláno 31. července 2009 Nahlásit Odesláno 31. července 2009 Az nekdo pochopi proc je to tam dvakrat tak to sem pls napiste... pro nas pomalejsi...
Gilius Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 cody napsal: Az nekdo pochopi proc je to tam dvakrat tak to sem pls napiste... pro nas pomalejsi... vzhledem k tomu,že jsem se včera vrátil do práce z dovolené a potkal se v práci s "výkvětem inteligence".....tak již zřejmě chápu. Pokud někdo stěží udrží moč a stolici.......tak tohle zcela jistě potřebuje. Omlouvám se,pokud jsem se tím někoho dotknul,ale některé lidi bych vám vážně nepřál poznat......
cody Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Je mi jasny ze ti nekdo hejbnul zlucnikem... ales tema hodinama to asi nesouvisi... nebo jsem fakt tak pomalej?
Gilius Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Já bych si tipnul,že je to teď módní...tak proto......když už tyhle MDV,tak předchozí verze(nejlépe s mečounem )
little_w Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 nazivo jsem je nevidel, ale podle detailnejsich fotek z webu bych si tipnul, ze ta cisla mezi 4 a 5 oznacuji mesic... aspon na tech fotkach co jsem videl, to slo jen do dvanacti.
cody Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Na te fotce tu ve vlakne je mezi tou 4 a 5 prave rada od 1 do 31
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se