Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Možná to tu už proběhlo, v tom případě se kaju.

Potápky Casio MDV-103D, rozměry jsou 50,0 x 44,4 x 12,1 mm, hmotnost 153 g. Vodotěsnost je 200 metrů, luminiscenční ručičky a indexy, sférické minerální sklo, otočnou lunetu a šroubovací korunku a dýnko.

post-2946-1249035356.jpg post-2946-1249035361.jpg

Fotky jsem si vypůjčil z eBay. Cena kolem 50 USD.

Odesláno (upraveno)

Třeba se nechali inspirovat kinematografií - "V sobotu večer, v neděli ráno". Každopádně takhle vyřešený day-date s tolika možnostmi, to se asi hned tak nevidí. :worried_anim:

Upraveno uživatelem CzechJoker
Odesláno
  CzechJoker napsal:
Třeba se nechali inspirovat kinematografií - "V sobotu večer, v neděli ráno". Každopádně takhle vyřešený day-date s tolika možnostmi, to se asi hned tak nevidí. :worried_anim:

To už by bylo pochopitelnější "Včera, dnes a zítra" od EDOXu.. :)

Odesláno

Az nekdo pochopi proc je to tam dvakrat tak to sem pls napiste... pro nas pomalejsi...

Odesláno
  cody napsal:
Az nekdo pochopi proc je to tam dvakrat tak to sem pls napiste... pro nas pomalejsi...

vzhledem k tomu,že jsem se včera vrátil do práce z dovolené a potkal se v práci s "výkvětem inteligence".....tak již zřejmě chápu. Pokud někdo stěží udrží moč a stolici.......tak tohle zcela jistě potřebuje.

Omlouvám se,pokud jsem se tím někoho dotknul,ale některé lidi bych vám vážně nepřál poznat...... :frusty:

Odesláno

Je mi jasny ze ti nekdo hejbnul zlucnikem... ales tema hodinama to asi nesouvisi... nebo jsem fakt tak pomalej?

Odesláno

nazivo jsem je nevidel, ale podle detailnejsich fotek z webu bych si tipnul, ze ta cisla mezi 4 a 5 oznacuji mesic... aspon na tech fotkach co jsem videl, to slo jen do dvanacti.

Odesláno

Na te fotce tu ve vlakne je mezi tou 4 a 5 prave rada od 1 do 31

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...