CzechJoker Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Možná to tu už proběhlo, v tom případě se kaju. Potápky Casio MDV-103D, rozměry jsou 50,0 x 44,4 x 12,1 mm, hmotnost 153 g. Vodotěsnost je 200 metrů, luminiscenční ručičky a indexy, sférické minerální sklo, otočnou lunetu a šroubovací korunku a dýnko. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Fotky jsem si vypůjčil z eBay. Cena kolem 50 USD.
Andreas.ks Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Proč to ukazuje tolik datumů? Je to snad nová komplikace "kolikátého bylo loni touhle dobou"??
CzechJoker Posted July 31, 2009 Author Report Posted July 31, 2009 (edited) Třeba se nechali inspirovat kinematografií - "V sobotu večer, v neděli ráno". Každopádně takhle vyřešený day-date s tolika možnostmi, to se asi hned tak nevidí. Edited July 31, 2009 by CzechJoker
Andreas.ks Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Třeba se nechali inspirovat kinematografií - "V sobotu večer, v neděli ráno". Každopádně takhle vyřešený day-date s tolika možnostmi, to se asi hned tak nevidí. To už by bylo pochopitelnější "Včera, dnes a zítra" od EDOXu..
Gilius Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 tak tohle je děs...předchozí modely jsou hezčí.......
cody Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Az nekdo pochopi proc je to tam dvakrat tak to sem pls napiste... pro nas pomalejsi...
Gilius Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Az nekdo pochopi proc je to tam dvakrat tak to sem pls napiste... pro nas pomalejsi... vzhledem k tomu,že jsem se včera vrátil do práce z dovolené a potkal se v práci s "výkvětem inteligence".....tak již zřejmě chápu. Pokud někdo stěží udrží moč a stolici.......tak tohle zcela jistě potřebuje. Omlouvám se,pokud jsem se tím někoho dotknul,ale některé lidi bych vám vážně nepřál poznat......
cody Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Je mi jasny ze ti nekdo hejbnul zlucnikem... ales tema hodinama to asi nesouvisi... nebo jsem fakt tak pomalej?
Gilius Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 Já bych si tipnul,že je to teď módní...tak proto......když už tyhle MDV,tak předchozí verze(nejlépe s mečounem )
little_w Posted August 1, 2009 Report Posted August 1, 2009 nazivo jsem je nevidel, ale podle detailnejsich fotek z webu bych si tipnul, ze ta cisla mezi 4 a 5 oznacuji mesic... aspon na tech fotkach co jsem videl, to slo jen do dvanacti.
cody Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Na te fotce tu ve vlakne je mezi tou 4 a 5 prave rada od 1 do 31
Recommended Posts