revue gt Odesláno 1. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2009 Poraďte mi, z jakého materiálu vyříznout ,, sklo ,, . Sehnal jsem plexi s min. šířkou 2 mm, užší už ne a stejně mi prasklo při prohnutí, když jsem je snažil nasadit do rámku. Neznáte jiný materiál, který by šel použit a byl trochu tvárnější ?
B.F.G. Odesláno 2. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 2. srpna 2009 Dobrá otázka, hlavně ale, do čeho to sklo má jako být? Máš hodinky s plochým sklem? Plexi do hodinek bývá tloušťky tak 0,5mm-0,8mm, na výrobu sklíčka jsou "speciální instrumenty" které používali hodináři do doby před více než 70 lety(skla bývala prakticky vždy vypouklá a ohýbala se za tepla). Většinou se sklo vyrábělo z nedostatku rozměru nebo kvůli ceně. I tehdy i dnes vyráběly různé firmy prakticky všechny rozměry skel jako hotové díly, takže se nejspíš dá i do těch tvých sehnat. A na nasazení se používá zase jiné udělátko, v ruce to jde těžko. Pokud se ptáš na podobné věci, tak začínej dotaz způsobem CO konkrétně KAM, až pak JAK. A s fotkou. Takhle se totiž opravdu špatně radí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se