New Milis Odesláno 28. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. srpna 2009 Ahoj Milane, gratuluju ti k tvýmu kousku, co jsme se o něm bavili, začínám tiše závidět, sice se mi začaly líbit další kousky (např. Zenith Hranatej Otevřenej s Velkým Datem, Fakt Velkej Kus http://www.zenith-watches.com/scripts/getp...mp;pageid=3_4_1 no a druhej je taky ujeťárna Hublot King Power All Black - chvíli jsem se s nima mazlil na Pařížské u Hublota), ale stejně si myslím, že Zenith zvítězí. Zebe tě na zádech, když si je nasazuješ? Mimochodem jsem si stačil k těm Dablspitfajrům ve stříbře pořídit ještě jedny v černé - fotky budou brzo Užívej Vlastik Jo, Vlastiku, díky - poté, co mě opustila ponákupní lítost, tak z nich mám čím dál větší radost. Hele, tobě teda dobře drbe, z toho výběru bych měl kopřivku! :D Těším se na ty fotky, vůbec netuším, co to může bejt za typ - už na ty první jsem koukal jak puk, teďka jsou jedny myslím ještě pořád na e-bay, za relativně slušnou cenu ale to bych z ponákupních lítostí nevyšel a usoužil bych se paradoxně.
vlastik Odesláno 29. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2009 Jo, Vlastiku, díky - poté, co mě opustila ponákupní lítost, tak z nich mám čím dál větší radost. Hele, tobě teda dobře drbe, z toho výběru bych měl kopřivku! :D Těším se na ty fotky, vůbec netuším, co to může bejt za typ - už na ty první jsem koukal jak puk, teďka jsou jedny myslím ještě pořád na e-bay, za relativně slušnou cenu ale to bych z ponákupních lítostí nevyšel a usoužil bych se paradoxně. Ahoj Milane, slíbená fota http://forum.chronomag.cz/index.php?s=&...st&p=313041
cigi Odesláno 3. září 2009 Nahlásit Odesláno 3. září 2009 (upraveno) Ou, to je překvapivě výtečný, netušil jsem, že zenith dělá toho času i takhle pěkný a komplexní hodinky bez turbín a vrtulí. Gratuluju, milis! Uzemnila mě ta shodná profilace ciferníku a náramku - další parádní level frajeřiny. Ciferník je řešený jedna báseň, přehledný , extravagantní s výrazem. Jediná hnida, na co si nemůžu zvyknout, je ta výstava různých reliéfů na otočné lunetě - kdyby byl třeba každej jinej, nebo jen čísla a hvězdy, tomuhle trojdělení né a né porozumět a taky mi k tomu ty trapézy (pavézy) nesedí. Upraveno 3. září 2009 uživatelem cigi
New Milis Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Ou, to je překvapivě výtečný, netušil jsem, že zenith dělá toho času i takhle pěkný a komplexní hodinky bez turbín a vrtulí. Gratuluju, milis! Uzemnila mě ta shodná profilace ciferníku a náramku - další parádní level frajeřiny. Ciferník je řešený jedna báseň, přehledný , extravagantní s výrazem. Jediná hnida, na co si nemůžu zvyknout, je ta výstava různých reliéfů na otočné lunetě - kdyby byl třeba každej jinej, nebo jen čísla a hvězdy, tomuhle trojdělení né a né porozumět a taky mi k tomu ty trapézy (pavézy) nesedí. Cigi díky, přehlédl jsem tvůj vysoce hodnotný příspěvek. Hele bez těch hvězdiček by to byla IMHO otrava, a navíc jsou tam jen čtyři-míň, než se zdá. Ony tam venkoncem bejt musej, protože ten patvar na lunetě by pak vycházel nad ten šípovitej index, kterej má podobnej tvar a to by teprv vypadalo divně a rušilo. Takže ta hvězdička je pak taková pěkná zkratka.
New Milis Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Jo, nevíte někdo, jak vypadá original spona k original koženýmu řemenu na Defy? Zaboha to nemůžu nikde najít...
Návštěvník Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Jo, nevíte někdo, jak vypadá original spona k original koženýmu řemenu na Defy? Zaboha to nemůžu nikde najít... Koženej nemám, nebude to stejný?
New Milis Odesláno 18. září 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Koženej nemám, nebude to stejný? Já nevím, no možná asi jo. Teda zdá se mě trochu komplikovanější...
speedmaster Odesláno 18. září 2009 Nahlásit Odesláno 18. září 2009 Krásné Defy! Me přijdou Defy chrona s letadlama a s kaučukem do měsíce. Pak pošlu fotky.
cigi Odesláno 21. září 2009 Nahlásit Odesláno 21. září 2009 Tak oni nelitují námahy ni umu a vkusně pojednají i sponu i gumový řemen !! Asi se o tu firmu začnu zajímat, tohle je opravdu dotažený, dávají si na zákaznících záležet, paráda.
JPB Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Odesláno 2. října 2009 Hodinky jsou to prekrasny. I kaucuk k nim vypada uzasne. Jen mate je nedko s kaucukem? Zkousel jsem je a prisel mi ten kaucukovej pasek nejakej moc mnekej? Ma to tak byt?
lastam Odesláno 24. října 2009 Nahlásit Odesláno 24. října 2009 Jednu dobu jsem reálně uvažoval o těchto. Jak vypadá dýnko? Tak na zenitech s el primerem bych chtěl asi skončit, to bych byl spokojenej...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se