Brendy32 Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Zdravím Vlastním hodinky LACO kde na cifreníku je emblém SS má někdo informace o těchto hodinkách. Díky Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited August 4, 2009 by Brendy32
Frantik Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Laco vyrabelo hodinky pro nemeckou armadu, ale pouze letecke, tzv. B-Uhren. Jinak hodinky s takto vyraznymi znaky jsou temer vzdy "dodelavky", zrejme to tam nekdo natisknul, ale rozhodne to nebylo Laco ani nemecka armada, a ani prislusnici SS Edited August 4, 2009 by Frantik
Onisan Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Přesně tak... V podstatě to je zdařilejší falzum
mechano Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Jsou to normální hodinky Laco. Jestli to tam někdo dotiskl včera nebo tehdy se nedá povídat podle fotek.
Onisan Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ano, je pravda, že by to teoreticky mohl někdo "samodomo" dotisknout i tenkrát... ale pravděpodobnost soudobého vylepšení je předpokladem skoro hraničícím s jistotou
Bison Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 (edited) Na kolik tě nakonec na aukru vyšly? Taky jsem na ně koukal. Edited August 4, 2009 by Bison
Brendy32 Posted August 8, 2009 Author Report Posted August 8, 2009 Na kolik tě nakonec na aukru vyšly? Taky jsem na ně koukal. Něco málo přez 4ku
Bison Posted August 8, 2009 Report Posted August 8, 2009 Něco málo přez 4ku Tak budeš mít po vyčištění a seřízení pěkný hodinky
Onisan Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 A na opravu je šoupni mechanovi Protože až je budeš prodávat, tak chceme kupovat nějaké pěkně opravené :D
Brendy32 Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 A na opravu je šoupni mechanovi Protože až je budeš prodávat, tak chceme kupovat nějaké pěkně opravené :D Prodávat je nemám důvod (líbí se mi) a opravovat taky za 24 h se zpozdí asi jen o vteřinu tak nemám proč uvažoval jsem že sundám emblém SS ale je tam nanesený lakem ,nejedná se o nálepku ,tudíž bych ten ciferník zprasil jediné co by snesl opravu je obal hodinek (znova pozlatit) ale asi to nechám tak jak je čas zanechal
Onisan Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Nesundáš emblém, nějaký kdejaký debil tě bude mít za nácka (a nikoliv milovníka dobových reálií), sundáš emblém? Pak z nich vlastně nezustane nic (pravděpodobnost, že by si pak získal nepoškozený cifr je nulová) .. Na ruce je nosit v tomhle stavu? (znak neznak) .. budeš za podivína :D Ale hodně štěstí.... Já mám na pazouře většinou něco co s uvedenou historickou dobou souvisí, ale přiznám se, že jsem rád, že to nikdo nepozná
Brendy32 Posted August 9, 2009 Author Report Posted August 9, 2009 Nesundáš emblém, nějaký kdejaký debil tě bude mít za nácka (a nikoliv milovníka dobových reálií), sundáš emblém? Pak z nich vlastně nezustane nic (pravděpodobnost, že by si pak získal nepoškozený cifr je nulová) .. Na ruce je nosit v tomhle stavu? (znak neznak) .. budeš za podivína :D Ale hodně štěstí.... Já mám na pazouře většinou něco co s uvedenou historickou dobou souvisí, ale přiznám se, že jsem rád, že to nikdo nepozná Vlastním jak německou tak ruskou uniformu (sháním prvorepublikovou) chodím na akce ,jednou za němce jednou za rusáka , v civilu nepředpokládám že bych je nosil ale vedle mé sbírky (karabina Mauzer ,sniperka Mosin ,hafo přileb opasků bodáků a vyznamenání se budou dobře vyjímat)
Onisan Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Ty si taky dobrej mešuge Tak to je jiná... ale to by sis měl opatřit něco opravdu dobového!!! a ne jen tuhle "raritu" ... .) Něco co by mohlo posloužit jako hodinky a současně by se to hodilo jako doplněk sbírky tak i na nošení... Prostě ja já říkám "vyvěsit vlajku"
Karlos Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 Prodávat je nemám důvod (líbí se mi) a opravovat taky za 24 h se zpozdí asi jen o vteřinu tak nemám proč uvažoval jsem že sundám emblém SS ale je tam nanesený lakem ,nejedná se o nálepku ,tudíž bych ten ciferník zprasil jediné co by snesl opravu je obal hodinek (znova pozlatit) ale asi to nechám tak jak je čas zanechal Hele tady žádnou soutěž o nejdelší větu nemáme
Recommended Posts