kubson Posted August 9, 2009 Report Posted August 9, 2009 uvažuju o upgrade foťáku, takže bych rád prodal Canon 400D se zoomovým seťákem 18-55 s UV hoya a nějakou (tuším 3 dioptrie ale nemám ji teď u sebe) předsádkovou čočkou taky hoy, dále základní 50mm 1,8 objektiv (nabíječka a baterie samo) a paměťová karta 2GB foťák je z listopadu 2006 používaný především na focení hodinek - prakticky všechny fotky na chronoshopu a na takové to rodinné focení, všechno je funkční, akorát gumová očnice zmizela kdesi v propadlišti dějin, na funkci rostlináře to nemá vliv rád bych za vše dostal 10000 dá se s tím vyfotit tohle třeba
kubson Posted August 10, 2009 Author Report Posted August 10, 2009 ses si jistej? nejsem, nějak se mi ho ale zželelo, chceš ho?
911 Posted August 10, 2009 Report Posted August 10, 2009 nejsem, nějak se mi ho ale zželelo, chceš ho? proberu to doma. jestli mi nahodou nechystaji k narozkam prekvapko. rano dam vedet. pokud ho bude chtit nekdo jinej, zbav se ho. jinak za tu cenu ses blazen
Recommended Posts