Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim, chtěl sem si udělat malou radost a na konec to vypadá, že koupim Breitling Colt automatic z WUS, komunikace s prodejcem je perfektní a dokonce mu nedělá problém vystavit mi je na ebayi (kolem 700 + komentářů), což je z hlediska bezpečnosti podstatně výhodnější. Bohužel u inzerátu jsou celkem nekvaitní fotky a z toho co tam je vidim na první pohled rozdíl na ciferníku. Na stránkách breitlingu maji tyhle colty vrásnění (nevim jak to pojmenovat u omegy to sou vlnky a tady to jde dokola :) ) jen do části ciferníku, kdežto na fotkách těch co mám kupovat je až k úplnýmu středu a taky je odlišná vteřinovka. Hodinky jsou údajně koupené v roce 2004 v kameném obchodě a mělo by k nim být úplně vše komplet, tak se chci zeptat jestli někdo neví něco o nějakým faceliftu, nebo raději ruce pryč ?

inzerát na wus s více fotkama ...

Předem moc děkuju

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Díky za tip, v tom to asi nebude, řekl bych že ty dvě verze se liší právě velikostí 2 jsou menší. Jinak už sem objevil po všemožným pátrání že ty nejstarší verze neměli reliéf vůbec, tak je asi dost možný, že pak dali celkovej a teď to zase upravili. Našel sem je prodávat i jinde a paypal money back garance by to snad v nejhošim měla jistit ... :)

Odesláno

Na ty sem taky koukal, ale ty mi přijdou, že nemaj ten relief vůbec :) a nebo je to špatná fotka ... Jinak když už tu takhle otravuju, nevíte jak to chodí když si chce člověk nechat zkontrolvoat pravost? Musim se objednávat, nebo to tam stačí zanést a oni mi hned řeknou a nevíte jak se to cenově pohybuje ? Když sem chtěl ověřit jedny armani, tak mi v jediným autorizovaným servisu řekli, že oni mi to neověří ať si najmu soudního znalce ...

Odesláno
Na ty sem taky koukal, ale ty mi přijdou, že nemaj ten relief vůbec :) a nebo je to špatná fotka ... Jinak když už tu takhle otravuju, nevíte jak to chodí když si chce člověk nechat zkontrolvoat pravost? Musim se objednávat, nebo to tam stačí zanést a oni mi hned řeknou a nevíte jak se to cenově pohybuje ? Když sem chtěl ověřit jedny armani, tak mi v jediným autorizovaným servisu řekli, že oni mi to neověří ať si najmu soudního znalce ...

Však ty, na který odkazuješ, nemaj taky žádnej reliéf v oblasti indexů... mají jenom soustředný kružnice. ;)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...