lac1 Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 zdravim, kedze tu na fore som nenasiel ziadnu zmienku o dalsom B-uhre ala Swiss a to Dietler Flieger. 47 mm gravirovanie 23883 superluminova Eta 2824-2 ( 28'800 a/h ) automat rezerva 42 hodin lestene a brusene telicko 100 m vodotesnost korunka ala IWC (moje doplnenie) a cena CHF 1'680.-- vsetko je to tu http://www.dietler.com/uhren/dietlerfliegeruhr/index.html sory za pripadne chyby, moj prvy prispevok
Varadero Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Ten Spitfire je na reklame na B-Uhr opravdu stylovy.
lac1 Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Varadero napsal: Ten Spitfire je na reklame na B-Uhr opravdu stylovy. je to parada, akurat ze RAF a supermariny s B-uhr nemali nic ale vyzera to paradne
Varadero Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 lac1 napsal: je to parada, akurat ze RAF a supermariny s B-uhr nemali nic ale vyzera to paradne No prave. Mozna mel autor na mysli, ze ti panove co nosili podobne hodinky takove letadla sestrelovali.
lac1 Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Varadero napsal: No prave. Mozna mel autor na mysli, ze ti panove co nosili podobne hodinky takove letadla sestrelovali. ze ma to nenapadlo urcite to bude tak. akoze ani mail tam nemaju. na telefonat do svjcu nemam, bolo by treba zistit ake sklo pouzivaju mozno rucicky a pod. kto tam zavola ?nejak svajciarska nemcina mi nevonia
lac1 Odesláno 12. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 lac1 napsal: ze ma to nenapadlo urcite to bude tak. akoze ani mail tam nemaju. na telefonat do svjcu nemam, bolo by treba zistit ake sklo pouzivaju mozno rucicky a pod. kto tam zavola ?nejak svajciarska nemcina mi nevonia inac ta cena je zato dost vysoka na vybavu tych hodiniek podla dnesneho kurzu NBS to vychadza na cca 1098 Eciek.
B.F.G. Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 Hlavně je tragická ta čelní leštěná plocha na korunce.
frista Odesláno 12. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2009 (upraveno) Ta historka se spitfirem mi připomíná jeden židovskej vtip, jak šel Kohn jednou po ulici a vidí výlohu plnou hodinek. Protože jedny zrovna potřeboval, vešel. A za pultem starej známej: "Roubíček, potřeboval bych hodinky." "Ale Kohn, tady se neprodávají hodinky, tady se dělá obřízka." "A proč maj teda za výlohou hodinky?" "A nechtěl by mi, Kohn, poradit, co tam tak asi mám dát? edit: "korunce a la IWC" se říká "cibule" a není typická jen pro IWC, ale vůbec pro většinu B-uhrů. Upraveno 12. srpna 2009 uživatelem frista
jartop Odesláno 13. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2009 frista napsal: Ta historka se spitfirem mi připomíná jeden židovskej vtip, jak šel Kohn jednou po ulici a vidí výlohu plnou hodinek. Protože jedny zrovna potřeboval, vešel. A za pultem starej známej: "Roubíček, potřeboval bych hodinky." "Ale Kohn, tady se neprodávají hodinky, tady se dělá obřízka." "A proč maj teda za výlohou hodinky?" "A nechtěl by mi, Kohn, poradit, co tam tak asi mám dát? edit: "korunce a la IWC" se říká "cibule" a není typická jen pro IWC, ale vůbec pro většinu B-uhrů. A není tohle korunka typ "diamant"?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se