Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

zdravim, kedze tu na fore som nenasiel ziadnu zmienku o dalsom B-uhre ala Swiss a to Dietler Flieger.

47 mm

gravirovanie 23883

superluminova

Eta 2824-2 ( 28'800 a/h ) automat

rezerva 42 hodin

lestene a brusene telicko

100 m vodotesnost

korunka ala IWC (moje doplnenie)

a cena CHF 1'680.--

vsetko je to tu

http://www.dietler.com/uhren/dietlerfliegeruhr/index.html

sory za pripadne chyby, moj prvy prispevok

post-8327-1250076852.jpg

post-8327-1250076887.jpg

Odesláno
  lac1 napsal:
je to parada, akurat ze RAF a supermariny s B-uhr nemali nic

ale vyzera to paradne

No prave. Mozna mel autor na mysli, ze ti panove co nosili podobne hodinky takove letadla sestrelovali. :gun_bandana:

Odesláno
  Varadero napsal:
No prave. Mozna mel autor na mysli, ze ti panove co nosili podobne hodinky takove letadla sestrelovali. :gun_bandana:

ze ma to nenapadlo :D urcite to bude tak.

akoze ani mail tam nemaju. na telefonat do svjcu nemam, bolo by treba zistit ake sklo pouzivaju mozno

rucicky a pod.

kto tam zavola ?nejak svajciarska nemcina mi nevonia

Odesláno
  lac1 napsal:
ze ma to nenapadlo :D urcite to bude tak.

akoze ani mail tam nemaju. na telefonat do svjcu nemam, bolo by treba zistit ake sklo pouzivaju mozno

rucicky a pod.

kto tam zavola ?nejak svajciarska nemcina mi nevonia

inac ta cena je zato dost vysoka na vybavu tych hodiniek

podla dnesneho kurzu NBS to vychadza na cca 1098 Eciek.

Odesláno (upraveno)

Ta historka se spitfirem mi připomíná jeden židovskej vtip, jak šel Kohn jednou po ulici a vidí výlohu plnou hodinek. Protože jedny zrovna potřeboval, vešel. A za pultem starej známej: "Roubíček, potřeboval bych hodinky." "Ale Kohn, tady se neprodávají hodinky, tady se dělá obřízka." "A proč maj teda za výlohou hodinky?" "A nechtěl by mi, Kohn, poradit, co tam tak asi mám dát?

edit: "korunce a la IWC" se říká "cibule" a není typická jen pro IWC, ale vůbec pro většinu B-uhrů.

Upraveno uživatelem frista
Odesláno
  frista napsal:
Ta historka se spitfirem mi připomíná jeden židovskej vtip, jak šel Kohn jednou po ulici a vidí výlohu plnou hodinek. Protože jedny zrovna potřeboval, vešel. A za pultem starej známej: "Roubíček, potřeboval bych hodinky." "Ale Kohn, tady se neprodávají hodinky, tady se dělá obřízka." "A proč maj teda za výlohou hodinky?" "A nechtěl by mi, Kohn, poradit, co tam tak asi mám dát?

edit: "korunce a la IWC" se říká "cibule" a není typická jen pro IWC, ale vůbec pro většinu B-uhrů.

A není tohle korunka typ "diamant"?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...