Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 http://search.ebay.de/_W0QQsassZmaxmaximum911QQhtZ-1
omni Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 nepochopill som to , asi to bude neznalostou jazyka , ale obrazkov je tam dost...
Qvido Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Taky jsem to moc nepochopil,ale je fakt že jsou tam mooc pěkné kousky!Pokud by se uskutečnila nějaká hromadná objednávka(nebo jak to funguje)tak jsem vážnej zájemce
saboter Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Tá stránka je niečo ako exkurzia po sklade výrobcu napodobením zbierka známych tvarov a dizajnov. Bue.
Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 A píše tam že mechanické hodinky automaty nebo ruční nátah s čínským strojkem a v podstatě jakýmkoliv designem by při 50 kusové sérii vyšly na 30 - 35 euro. A můžeme si vybrat dokonce třeba ETA strojek, tvar pouzdra, číselník a na něm vlastní nápisy, ručky, atd. Už jsem vznesl dotaz na kolik by vyšly hodinky s 50 m voděodolností, safírovým sklem a mechanikou s ručním nátahem.
eagle Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 S etou by to bolo zaujimave:D, vobec som nevedel ze napodobenina moze mat swiss made strojcek.
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Kamil napsal: A píše tam že mechanické hodinky automaty nebo ruční nátah s čínským strojkem a v podstatě jakýmkoliv designem by při 50 kusové sérii vyšly na 30 - 35 euro. A můžeme si vybrat dokonce třeba ETA strojek, tvar pouzdra, číselník a na něm vlastní nápisy, ručky, atd. Už jsem vznesl dotaz na kolik by vyšly hodinky s 50 m voděodolností, safírovým sklem a mechanikou s ručním nátahem. s jakou mechanikou? PRC nebo CH?
Ace Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Cet sem to jenom zbezne, ale podle me pise ze pokud kupujes hodinky do 35Euro za kus, musis jich koupit aspon 50. Ta aukce nabizi navod na vyrobu hodinek vlastni znacky...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 X-Bob napsal: Kamil napsal: Už jsem vznesl dotaz na kolik by vyšly hodinky s 50 m voděodolností, safírovým sklem a mechanikou s ručním nátahem. s jakou mechanikou? PRC nebo CH? Odpověď dorazila: Cena by se pohybovala mezi 60 - 80 eury, samozřejmě s čínským strojkem.
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 hmm, pracují i v neděli, v Číně když brzo odpověděli
Kubík Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Jestli bude taková serie, jsem zájemce o 2 kusy, radši ale se švýcarským strojkem. Už se těším a hojně se přidávejte, ať těch 50 máme co nejdřív!
31682 Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Jdu do toho také. Věřím, že 50 kousků se dá dohromady hned, ale problém bude se domluvit na něčem, co by akceptovali všichni. Už vidím tu diskuzi
Qvido Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Takže se závazně hlásím,jsem pro swiss strojek!
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 OK, jdu do toho strojek je mi jedno, podřídím se většině, preferuji manuál
Návštěvník Kamil Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 31682 napsal: Jdu do toho také. Věřím, že 50 kousků se dá dohromady hned, ale problém bude se domluvit na něčem, co by akceptovali všichni. Už vidím tu diskuzi To bude mazec! :lol: Myslím, že shoda by mohla být v nápisu na číselníku, mělo by tam být Chronomag.
Kubík Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Shodnout se... Já si myslím, že ten ruční nátah je dobrá volba. Těžko teď ke konkrétním prvkům - ale zkuste říct spíš celkově - jste pro sportovní nebo elegantní klasiku ? ... Když ruční nátah, viděl bych spíš něco klasičtějšího, třeba s excentrickou vteřinovkou a bez datumky.. jasně, X-Bob mě předběhl :-) zatímco jsem psal
X-Bob Odesláno 6. srpna 2006 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2006 Já jsem pro mimostředku, klasika nátah, pryč s datumem!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se