petr here Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2007 a kdybys jó nebazíroval na swiss made, resp. stačil by ti swiss made u strojku, šel bych do diverů od Stowy. nádherná německá práce, originální vzhled, není co řešit. Stowa rulezzz. dostávaj mě pokaždé víc a víc http://stowa.de/shop/pix/a/n/1180971334-3069.jpg No díky ale jak jsem řekl, hodně jsem slevil...
cali Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 no zlavil si naozaj hodne, povodne som chcel poradit http://www.guinand-watch.com/20_50_03.html ale takto poradim len http://search.stores.ebay.com/WATCHES-LIMI...1154908QQsofpZ0 ak mozem radit tak moc nezlavuj ak si kupis "lacne" hodinky tak casom si kupis este jedny a potom dalsie a to u teba rozvinie zavislost a potom zistis ze mas doma viac hodiniek nes si schopny unosit a budes ich chcet predat a kupit si nejake "poriadne" kup nieco co len tak lahho neprekonas aj za cenu toho ze by si si mal pockat, to ta uspokoji a ked ich uvidis uz ziadne "horsie" chciet nebudes hovorim z vlastnej skusenosti mna chronomagia postihla pred nieco vyse pol rokom a spocital som, ze ak by som predal svoju zbierku vetese bez vyraznejsej ztraty tak uz by to vydalo na podstiveho svajciara a na podstiveho svajciara sa pol roka pockat oplati.
petr here Odesláno 13. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 13. června 2007 no zlavil si naozaj hodne, povodne som chcel poradit http://www.guinand-watch.com/20_50_03.html ale takto poradim len http://search.stores.ebay.com/WATCHES-LIMI...1154908QQsofpZ0 ak mozem radit tak moc nezlavuj ak si kupis "lacne" hodinky tak casom si kupis este jedny a potom dalsie a to u teba rozvinie zavislost a potom zistis ze mas doma viac hodiniek nes si schopny unosit a budes ich chcet predat a kupit si nejake "poriadne" kup nieco co len tak lahho neprekonas aj za cenu toho ze by si si mal pockat, to ta uspokoji a ked ich uvidis uz ziadne "horsie" chciet nebudes hovorim z vlastnej skusenosti mna chronomagia postihla pred nieco vyse pol rokom a spocital som, ze ak by som predal svoju zbierku vetese bez vyraznejsej ztraty tak uz by to vydalo na podstiveho svajciara a na podstiveho svajciara sa pol roka pockat oplati. No mas pravdu ale ty seika mi fakt padly do oka a myslim ze uplny sunt to nebude, no a taky cena, ale ja chapu co si chtel rict
Vit Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Ahoj, já jsem si před 14 dny koupil Certiny DS First Automatic, které splňují všechny výše popsané požadavky a navíc mají šroubovací korunku. Vybral jsem si je hlavně kvůli deklarované odolnosti modelů Certina (Double security). Cena i s náhradním kovovým tahem do 13.000,-.
sauce Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Odesláno 19. června 2007 (upraveno) Ahoj, já jsem si před 14 dny koupil Certiny DS First Automatic, které splňují všechny výše popsané požadavky a navíc mají šroubovací korunku. Vybral jsem si je hlavně kvůli deklarované odolnosti modelů Certina (Double security). Cena i s náhradním kovovým tahem do 13.000,-. Pěkné Upraveno 19. června 2007 uživatelem sauce
Kirn Odesláno 20. června 2007 Nahlásit Odesláno 20. června 2007 Tak jsem asi konečně vybral. Hodně jsem slevil a taky nechal vyzrát čas. Z mého zadání (na začátku) je vidět má představa a teď jsem slevil z Fortis na na na http://www.hodinky-koscom.cz/Seiko-SNZD13-I6900.html Takže prosím o komentáře aaatd... Dík To Peter, úžasné. Tento typ jsem ještě neviděl.
petr here Odesláno 25. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2007 To Peter, úžasné. Tento typ jsem ještě neviděl. Jo jo díky a nemluvě o pořizovací hodnotě (nové na ebay 1/2 ceny u nás)...
Vit Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Pěkné Díky, konečně mi je na tomto fóru někdo pochválil..... Na obrázku jsou s kovovým tahem (omluvte kvalitu fotky, není to focené ale naskenované). Zatím mám přesnost cca +10 sec / den (asi se moc pohybuju)
cali Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Díky, konečně mi je na tomto fóru někdo pochválil..... Na obrázku jsou s kovovým tahem (omluvte kvalitu fotky, není to focené ale naskenované). Zatím mám přesnost cca +10 sec / den (asi se moc pohybuju) pekne, moc pekne, gratulujem ziadne blbosti na vyse ziadne obskurnosti na ciselniku len sportove hodinky ako sa patri ... co svietivost? pocitam ze tam bude nejaka luminova?
Vit Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 pekne, moc pekne, gratulujem ziadne blbosti na vyse ziadne obskurnosti na ciselniku len sportove hodinky ako sa patri ... co svietivost? pocitam ze tam bude nejaka luminova? Moc děkuji. Předpokládám, že ano, ale jistě to nevím (pokud to někdo ví jistě, tak ať mi to potvrdí nebo vyvrátí). Ta svítivost je po nasvícení přímo pekelná, díky tomu, že svítí ručičky i číslice, tak se s nima dá pomalu svítit na cestu. Postupem času svítivost klesá. Chtěl jsem jednoduché přehledné hodinky, které hlavně hodně vydrží, snad se nezklamu. Myslel jsem, že průměr cca 41mm bude pro mé štíhlé zápěstí moc, ale je to paráda. Navíc jsem je kupoval v kamenném obchodě (kupodivu) za daleko nižší cenu než na internetu.
petr here Odesláno 28. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Moc děkuji. Předpokládám, že ano, ale jistě to nevím (pokud to někdo ví jistě, tak ať mi to potvrdí nebo vyvrátí). Ta svítivost je po nasvícení přímo pekelná, díky tomu, že svítí ručičky i číslice, tak se s nima dá pomalu svítit na cestu. Postupem času svítivost klesá. Chtěl jsem jednoduché přehledné hodinky, které hlavně hodně vydrží, snad se nezklamu. Myslel jsem, že průměr cca 41mm bude pro mé štíhlé zápěstí moc, ale je to paráda. Navíc jsem je kupoval v kamenném obchodě (kupodivu) za daleko nižší cenu než na internetu. Jsou moc pekne opravdu se mi libi , ale chybi mi tam oblibená funkce DayDate... , proto Seika (samosebou nejen proto) viz. výše...
Vit Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Jsou moc pekne opravdu se mi libi , ale chybi mi tam oblibená funkce DayDate... , proto Seika (samosebou nejen proto) viz. výše... Díky za pochvalu, jasně, každý má jiné požadavky a vkus, někomu na nich určitě bude chybět chronograf ..... Ještě, že je těch hodinek takový výběr...
petr here Odesláno 28. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 28. června 2007 Díky za pochvalu, jasně, každý má jiné požadavky a vkus, někomu na nich určitě bude chybět chronograf ..... Ještě, že je těch hodinek takový výběr... Tak tak musím však uznat že jsem byl velmi dlouho bez hodinek no a nakonec to dopadlo takhle . No ale ted uz je to doma a jsem taky rad že levně. Cena hodinek mi umožnuje používat je i tam kde bych se o některé jine bál...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se