Kalifx Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 Mám prosbu - pro kamaráda jsem kupoval dva vrtiče, zaplatil přes PayPal. Nejdřív mně přišel potvrzující mail i s číslem zásilky s USPS a následně pak text umístěný níže. Setkal se s tím někdo? Co je PayPal Shipping? Vím co je tam napsáno, ale nevím, jestli to znamená, že není nic odesláno a nebude a já mám kontaktovat prodejce nebo jde jen o nějakej neproběhnuvší administrativní úkon a jinak je zakázka poslána...: Hello xxx, WILLIAM JOHNSON COMPANY has cancelled the shipping label for the reason below: Label Did Not Print Your package will no longer be shipped using PayPal Shipping with U.S. Postal Service. Ship From: WILLIAM JOHNSON COMPANY 301 MEADOW PLACE DR SAINT CHARLES, MO 63303 United States Ship To: xxxxx
utrejch Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 http://reviews.ebay.com/PayPal-Shipping-No...000000007623294 snad pomuze tenhle link ...
Kalifx Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 http://reviews.ebay.com/PayPal-Shipping-No...000000007623294 snad pomuze tenhle link ... Díky... ale je to divný. V textu píšou, že může jít třeba o chybu v adrese, ale adresu mám stejnou a vždycky mně na ní všechno došlo... Asi přece jen kontaktuju prodejce...
hciq Odesláno 17. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 možná úplná blbost, nemaj problém s případnou diakritikou v adrese
Kalifx Odesláno 17. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. srpna 2009 možná úplná blbost, nemaj problém s případnou diakritikou v adrese Jo, je to dobrej postřeh. Ovšem kupodivu nemám v celý adrese jediný diakritický znaménko. Ani moje jméno, ulice... (stát mám Czech republic) ji neobsahují No, kontaktoval jsem prodejce s otázkou tak uvidíme...
Traveller Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Podle mě se jen jedná o hlášku systému, že se nepovedlo vytisknout štítek s adresou. Prodávající jej tak bude muset vytisknout ručně :-)
Kalifx Odesláno 18. srpna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. srpna 2009 Podle mě se jen jedná o hlášku systému, že se nepovedlo vytisknout štítek s adresou. Prodávající jej tak bude muset vytisknout ručně :-) Bingo! Před chvilkou mně napsal něco v tomto duchu a poslal to dnes...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se