afrikab Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 23. srpna 2009 Fakt hezke Quartz. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Jan M Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Dobrý den, no podle mně je to dle dnešních měřítek kýč. Ale to budou asi současné B za 30 let taky. Jan
sibirnaya Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 Dobrý den, no podle mně je to dle dnešních měřítek kýč. Ale to budou asi současné B za 30 let taky. Jan co je na tom kycovyho? funkcni design bez zbytecnych vystrelku...
Frantik Odesláno 20. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2009 co je na tom kycovyho? funkcni design bez zbytecnych vystrelku... Ty s odklapecim ciselnikem a kompasem (nebo co to je) jsou super!!!
spiderer Odesláno 21. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2009 Dobrý den, no podle mně je to dle dnešních měřítek kýč. Ale to budou asi současné B za 30 let taky. Jan Tenhle prispevek je uz podle dnesnich meritek kyc Hodinky mi kycovite neprijdou asi nicim, ale treba je to jen jinym uhlem pohledu, ja tam vidim celkem povedeny pracovni hodinky, ktery ani dneska nemusi pusobit vyrazne nemodernim dojmem, minimalne v oblasti pro kterou byly urceny.. Navic ty s tim kompasem budou asi celkem vzacnou zalezitosti, ktera muze byt ozdobou militantni watch sbirky..
jankoxxx Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 v podstate prve breitling hodinky ktore sa mi pacia. vacsine Breitlingov chyba jednoduchost ktoru ja milujem
Gilius Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Navic ty s tim kompasem budou asi celkem vzacnou zalezitosti, ktera muze byt ozdobou militantni watch sbirky.. občas jsou(s i bez kompasu)......viz starší aukce..... KLIK
spiderer Odesláno 30. listopadu 2009 Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Me docela dostaly ty s kompasem, do tech bych 800 dolacu i investoval
Gilius Odesláno 30. listopadu 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. listopadu 2009 Ty šly taky tak nějak....do 1000 bubáků určitě. Ale odkaz nemám
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se