peter tham Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 žiaľ samé nove veci .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 26. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2014 žiaľ samé nove veci ....Tagy já můžu taky, přesvědčily mě dlouhodobým nošením Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Třeštík Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Zdravím, mám Heuer Autavia Viceroy z roku 1972 a Heuer Monza z roku 1978..K Monzám mám i originál krabičku, včetně záručáku z prodejny Klenoty :-)Řemen na Autaviích je od mistra Šímy, na Monzách je zde koupený jetý bílý racing no-name, červeným prošíváním upravený mistrem Zrnem.Tomáš Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2014 Zdravím, mám Heuer Autavia Viceroy z roku 1972 a Heuer Monza z roku 1978..K Monzám mám i originál krabičku, včetně záručáku z prodejny Klenoty :-)Řemen na Autaviích je od mistra Šímy, na Monzách je zde koupený jetý bílý racing no-name, červeným prošíváním upravený mistrem Zrnem.TomášJj, nejlepší Heuery byly, když ještě nebyly Tag - ještě jednou Tomáši velká gratulace, máš to pěkný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 (upraveno) Tie su pekne Upraveno 11. listopadu 2014 uživatelem rastike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 zdar tomasi, mas teda moc pekny kombo:) dej s nima nejakou fotecku na balkone:)) Zdravím, mám Heuer Autavia Viceroy z roku 1972 a Heuer Monza z roku 1978..K Monzám mám i originál krabičku, včetně záručáku z prodejny Klenoty :-)Řemen na Autaviích je od mistra Šímy, na Monzách je zde koupený jetý bílý racing no-name, červeným prošíváním upravený mistrem Zrnem.Tomáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 tohle je bomba. krasny hodinky.... monza... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
madrider Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 Zdravím, mám Heuer Autavia Viceroy z roku 1972 a Heuer Monza z roku 1978..K Monzám mám i originál krabičku, včetně záručáku z prodejny Klenoty :-)Řemen na Autaviích je od mistra Šímy, na Monzách je zde koupený jetý bílý racing no-name, červeným prošíváním upravený mistrem Zrnem.TomášTak takové Vintage jsou nejlepší! :-) Perfektní sestavička :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 28. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 mam se smat nebo brecet?http://www.ebay.com/itm/HEUER-VINTAGE-Original-Uhrbox-70er-Jahre-Monaco-Top-/371223549499?pt=DE_Mode_Accessoires_Uhren_Schmuck_Schmuckk%C3%A4sten&hash=item566ea5d63b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2014 Jestli jich mas doma 10 plonkovejch, tak se smej.mam se smat nebo brecet?http://www.ebay.com/itm/HEUER-VINTAGE-Original-Uhrbox-70er-Jahre-Monaco-Top-/371223549499?pt=DE_Mode_Accessoires_Uhren_Schmuck_Schmuckk%C3%A4sten&hash=item566ea5d63b Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 Jedna otazka prosim, novy model aquaracer 300m ma uplne obyc plechovou sponu ? Jestli jsem teda googlil spravne, diky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Jedna otazka prosim, novy model aquaracer 300m ma uplne obyc plechovou sponu ? Jestli jsem teda googlil spravne, dikynepatří to Formulím? Aquaracer by měly mít push button. Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) nepatří to Formulím? Aquaracer by měly mít push button.Podle tohohle http://watchreport.com/tag-heuer-aquaracer-wan2110-review/ prave tuhle obyc, proto se radsi ptam, abych mel jistotu Libila by se mi tam tahle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 (upraveno) Podle tohohle http://watchreport.com/tag-heuer-aquaracer-wan2110-review/ prave tuhle obyc, proto se radsi ptam, abych mel jistotuale to nejsou nový AR, to jsou tak pět let starýEdit: takhle vypadají nové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 10. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2015 ale to nejsou nový AR, to jsou tak pět let starýEdit: takhle vypadají novéthar.jpgDiky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 ale to nejsou nový AR, to jsou tak pět let starýEdit: takhle vypadají novéthar.jpgSorry, musim jeste jednou, nejak se v tom zacinam ztracet, kdyztak me opravte ,kdyby me uvahy byli spatne,bavime se o aquaracer 300m modre, myslel jsem ze starej model je ten s x-uhelnikovou lunetou a vlnkama na cifru, a novej se zubatou lunetou a kruhem na cifru, ref WAN2111BA0822, je to tak ? Aspon na ofic strankach TH jinej model neni, a dle google i chrono 24 ma vzdy jen plech sponu,je to opravdu tak? @gougy A ty jsi postoval obr , ty maj uplne jiny clanky tahu, takovy jsem vubec nenasel, muzes nejak specifikovat co jsou zac? Diky moc Kdyby neco bylo spatne tak me prosim opravte a prosim o vysvetleni diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Kdyby neco bylo spatne tak me prosim opravte a prosim o vysvetleni dikyPostoval jsem obrázek těchto, protože se mi fakt líbí a dají se použít i jako "párové hodinky" s jediným nedostatkem a to je slabá značka, což si dovedu vzhledem ke své osobní zkušenosti s TH v pohodě přehlédnout. Mrkni na web u některých modelů mají "3D zobrazení" Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem gougy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Postoval jsem obrázek těchto, protože se mi fakt líbí a dají se použít i jako "párové hodinky" s jediným nedostatkem a to je slabá značka, což si dovedu vzhledem ke své osobní zkušenosti s TH v pohodě přehlédnout. Mrkni na web u některých modelů mají "3D zobrazení"Dik, u tech modrejch co hledam zrovna 3D neni :-(Ale asi na 90% maj plechovou sponu, aspon jsem po nekolika hodinovym hledani jinej obr nenasel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 Dik, u tech modrejch co hledam zrovna 3D neni :-(Ale asi na 90% maj plechovou sponu, aspon jsem po nekolika hodinovym hledani jinej obr nenaselKdyž já nevím, které vlastně chceš. Ty "s kruhem" jsou quartz, pak jsou Aquaracery s keramikou a take ty, co už jsem postoval s "T" tahem.Každopádně i ty modré quartzky mají sponu s tlačítkovým otevíráním viz popis zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lexa Odesláno 11. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2015 (upraveno) Když já nevím, které vlastně chceš. Ty "s kruhem" jsou quartz, pak jsou Aquaracery s keramikou a take ty, co už jsem postoval s "T" tahem.Každopádně i ty modré quartzky mají sponu s tlačítkovým otevíráním viz popis zde Snímek obrazovky (108).jpgTyhle WAN2111BA0822 psal jsem to doufam snad zretelne v tom prispevku zpet ;-)http://www.tagheuer-hodinky.cz/eshop-tagheuer-automatic-16952.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2015 uživatelem lexa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se