Jump to content

Recommended Posts

Posted

Díky :)

To proto, že se včera vrátily z lázní. Nové minerální sklo, přebroušené pouzdro a zlacená luneta.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ahoj milí.

Kamarád se na mě obrátil s následujícím kouskem. Co jsem intuitivně dohledal je: zřejmě Heuer ref. 349, zlaté pouzdro (pozlacené), výroba 40-50 léta minulého století.

Řeší, zda jít do kompletní opravy. Jsou po jeho dědovi. Já bych do toho samozřejmě šel, ale jsem Chmagor. Je mezi vámi někdo, kdo mi řekne extrémní názor typu:

a) No jasně!,

b ) No ani náhodou!

?

Děkuji za případné podněty.

Hezký večer

VCello

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

• 2 weeks later...
Posted

Ahoj milí.

Kamarád se na mě obrátil s následujícím kouskem. Co jsem intuitivně dohledal je: zřejmě Heuer ref. 349, zlaté pouzdro (pozlacené), výroba 40-50 léta minulého století.

Řeší, zda jít do kompletní opravy. Jsou po jeho dědovi. Já bych do toho samozřejmě šel, ale jsem Chmagor. Je mezi vámi někdo, kdo mi řekne extrémní názor typu:

a) No jasně!,

b ) No ani náhodou!

?

Děkuji za případné podněty.

Hezký večer

VCello

No, když už si připraven na extrémní rozdělení tak takto: Otázka je, zda je bude nosit. Což, omlouvám se, si nemyslím. Spíš bych je nechal spát jako rodinné dědictví. 

Takže za mne varianta b.

Posted

No, když už si připraven na extrémní rozdělení tak takto: Otázka je, zda je bude nosit. Což, omlouvám se, si nemyslím. Spíš bych je nechal spát jako rodinné dědictví. 

Takže za mne varianta b.

Děkuji za tip!

Šlo mi i o to, zda má smysl do nich investovat. Ale to je v podstatě na něm, že jo :-)

Posted

Děkuji za tip!

Šlo mi i o to, zda má smysl do nich investovat. Ale to je v podstatě na něm, že jo :-)

Jak říkáš, zda pro něj mají hodinky citovou hodnotu a bude je používat, pak by se jednalo do investici, která má smysl. Pokud váhá a bere to pouze z pohledu, že jsou po dědovi a jinak k nim nemá hlubší vztah, pak když je renovuje, stejně je za dva týdny odloží do šuplíku, kde budou čekat až stejnou situaci bude za 40 let řešit zase jeho potomci :D

Posted

Tak connected modular urcite za 40 let resit nebudou. Naopak, i kdyz je necha zrenovovat, aby je mohli a budou resit za 40 let jeho potomci, tak je budou resit prave a jenom proto, ze jsou to hodinky jejich predka, ktere pred 40 lety resil jejich predek. Za me palec nahoru

Posted

Ondazz: vzhledem k nazvu tematu si spis myslim, ze "bluemdvo" nam chtel sdelit, ze ma na ruce Connected a nema to zadnou souvislost s dotazem nad nim.

Vzhledem k tomu, ze Connected 45 Modular ma nevymenitelnou baterku, tak budou za 40 let v kremikovym nebi.

Mechaniky po dedovi bych urcite nechal dat do kupy a hrde obcas vyvencil.

• 1 month later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 4 months later...
Posted

Jedny trochu starší, ale pořád pěkné.

• 2 months later...