Jump to content

Recommended Posts

Posted

aha, tak to pardon, nějak jsem to celé přehlédnul. Starší model, plechová spona (ale ne tak jako seiko 5 nebo Rolex staré Suby) a překlápěcí pojistka proti otevření.

Posted (edited)

aha, tak to pardon, nějak jsem to celé přehlédnul. Starší model, plechová spona (ale ne tak jako seiko 5 nebo Rolex staré Suby) a překlápěcí pojistka proti otevření.

Na vsechny ostatni davaj tu hezkou a zrovna sem takovyho plechone ;-)

Tusis okem znalce prosim jestli by sla pripadne u ad v cz koupit samostatne ta hezci a prehodit za tu plechovou ? Dik

Protoze veci se maji tak, jsem idiot a ani nevim proc jsem prodal SMP quartz a jiny nemuzu sehnat v peknym stavu, nebo za ne ruzne chtej 40k, coz je nesmysl, tak hledam nahradu, uvazoval jsem o modrych hydroconquestech, ale neni to uplne ono, nejbliz SMP jsou tyhle hujery, ale SMP maj fakt super sponu, tahle plech u Aquraceru me teda vubec neuspokojuje, tak fur badam, hledam nejaky hodinky, jeste me taky napadly B superoceany, tam je zas trochu vyssi cena, tak porad asi vedou ty huhery, tot vse aby bylo jasno :-)

Edited by lexa
  • 5 months later...
Posted

Je zde nekdo kdo dokaze posoudit pravost a napsat o jaky typ se jedna. Uz je nejakou chvili hledam na ruznych strankach o Hujerech a nic... Skladacka? Fejk?

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted

No na netu jsem narazil na hodinky, ktere vypadaji uplne stejne, ale s jinym logem. Pravda Heuer toho vyrabel vice. Mne se nezda ani ten napis na strojku...

• 5 weeks later...
Posted

Díkas, já už jsem to sice našel, ale info od majitele je vždy nejlepší ;)  vypadaj fakt ve výborným stavu....jinak ty to taky pěkně kompletuješ

Posted (edited)

dik, stav je pekny, max jedny hujerky za rok, nejsem milionar  :frusty:  :lol2:

Díkas, já už jsem to sice našel, ale info od majitele je vždy nejlepší ;)  vypadaj fakt ve výborným stavu....jinak ty to taky pěkně kompletuješ

Edited by blackhead
Posted (edited)

Tak po dlouhé rozvaze jsem se rozhodl vrátit k TAG Heuer Link Calibre 7 Advanced GMT. Ukradeny mi byly na jaře 2013, od té doby jsem pár věcí zkusil, ale prostě ne. Takže o víkendu se je jedu vyzvednout a znovu si užít pocit z nošení těch nej nej nej hodinek...

post-8287-064925700%201312883995.jpg Edited by Mathauscz
Posted

Hosi jste mimo, tohle vlakno je pro Heuer, ne pro Tag ...

Carrera 1887.
Komu se libi?attachicon.gifWP_20150730_22_56_12_Raw.jpg

Tak po dlouhé rozvaze jsem se rozhodl vrátit k TAG Heuer Link Calibre 7 Advanced GMT. Ukradeny mi byly na jaře 2013, od té doby jsem pár věcí zkusil, ale prostě ne. Takže o víkendu se je jedu vyzvednout a znovu si užít pocit z nošení těch nej nej nej hodinek...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Přidám jedny správné - Heuer Verona 1980