JZED Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2012 Dik za info. Mas pravdu. Je to "Viceroy" style. Beru to jako Viceroyky, ale fakt je ten ze nebyly to z promo akce. Mezi nozkama mam neco jinyho :-), ale na hodinkach mam taky 1163 V. Kdyz jsem je poridil, tak jsem se hlavne bal aby to nebyl nejakej bastl... tu luneta... tu pouzdro... tu strojek. Znas to. Ted mam konecne jsano. Dik a preju hezkej vikend. JTady je zajímavý pojednání o promoakci Viceroy. Za cigára šly jen některý výrobní čísla. Hodinek se vyrobilo podstatně víc. http://www.onthedash...ceroy-autavias/ Mám doma úplně stejný hodinky, economy dial, MH lunetu s lumibodem. Podle tohohle obrázku by to měly být 1163MH třetí verze. Pro mě je zajímavý značení mezi nožkama - ty moje mají 1163V. Myslím, že se to tehdy zas tak moc neřešilo. http://www.onthedash...reeVersions.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristoff Odesláno 20. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2012 Hm... já mám jenom tyto, vím jen, že jsou Heuer a ne TAG a že jsou Carrera, podle fotky na Heuerville by to mohly být Heuer Carrera 110.573B, Cal. 12. Mám je po tátovi, jsou myslím kupované v Čechách v Tuzexu, loni jsem je nechal opravit ve Švýcarsku, vyměnili korunku, tlačítka, sklo, nevím, co všechno ještě, ale před tím byly v hrozném stavu, nešly, prasklé sklo, poškrábané pouzdro, no hrůza. Jako dítě jsem je nesnášel, ale teď se mi líbí...Kryštof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 24. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2012 spravne modelove oznaceni je 110.573 F (F=fume, B=blue) ver mi mam obe barevne kombonace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2012 spravne modelove oznaceni je 110.573 F (F=fume, B=blue) ver mi mam obe barevne kombonace. Štěpáne díky, už vím co mám :-). Na onthedash jsem narazil jen na B verzi, u 110.253 se o F provedení cifru nezmiňují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 (upraveno) Ahoj kluci, číslo 110.573F je pro KristoffČíslo 110.253B je pro Financ Jsou to obojí carrery,ale jiné pouzdra, jiné ciferníky, jiné ručičky. Strojek stejný.Edit:Jedno sklíčko je minerální (110.573)druhé plastové(110.253) Upraveno 26. prosince 2012 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Jinak ještě dotaz k 110.253B:Nebyly někde u hodináře? Ručičky se mi zdají jiné (vsech 5) a i luneta ma trochu jiný font. Ale možná se pletu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristoff Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 spravne modelove oznaceni je 110.573 F (F=fume, B=blue) ver mi mam obe barevne kombonace. Diky Stepino, na tom Heuerville se mi ty Carrery zdály nějaký moc modrý . Tak jsem rád, že teď vím, které to doopravdy jsou. Co myslíš, můžu je nosit nebo jsou už zralé na to, aby je člověk uložil do krabičky a nechal je jen ve sbírce?Díky Kryštof Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 26. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Já ty svoje nosim. Není to taková vzácnost a ani stav aby zůstaly zamčené ve skrini. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Ahoj kluci, číslo 110.573F je pro KristoffČíslo 110.253B je pro Financ Jsou to obojí carrery,ale jiné pouzdra, jiné ciferníky, jiné ručičky. Strojek stejný.Edit:Jedno sklíčko je minerální (110.573)druhé plastové(110.253) Celou dobu si myslím že mám 110.253B. Ale na cifru žádná modrá není, je černej :-)Vnitřní kroužek je z jinýho modelu a je taky černý. Origo mám doma a je pravda, že je lehce domodra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristoff Odesláno 26. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2012 Já ty svoje nosim. Není to taková vzácnost a ani stav aby zůstaly zamčené ve skrini. Aha, tak díky, rád je budu nosit.K. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 27. prosince 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Celou dobu si myslím že mám 110.253B. Ale na cifru žádná modrá není, je černej :-)Vnitřní kroužek je z jinýho modelu a je taky černý. Origo mám doma a je pravda, že je lehce domodra Nevím jak je to u jiných značek a jejich vintage kousku, ale u Heuer je bezne, ze dochází působením UV záření ke změně barev (některé blednou a jiné tmavnou) Mimochodem proč nemáš v hodinkách původní "Tachy" stupnici? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. prosince 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2012 Nevím jak je to u jiných značek a jejich vintage kousku, ale u Heuer je bezne, ze dochází působením UV záření ke změně barev (některé blednou a jiné tmavnou) Mimochodem proč nemáš v hodinkách původní "Tachy" stupnici? Protože ji nějaký umělec vyměnil. Vyměněné jsou i ručky (hodinová a minutová). Asi tuning, ručkám nic není, na původní lunetě je malý ťukanec, ale spíš díky tomu že je vymontovaný.Naštěstí jsou původní díly u hodinek v sáčku.Těším se až budou zase funkční a v původním stavu. Ještě bych k nim chtěl sehnat stříbrný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 12. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2013 Tak se hlásím do klubu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 14. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2013 parada, moc peknej kousek, kde jsi na ne natrefil? co to tlacitko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hyter Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Také přidávám pár kousků. Mám slabost časomíry všeobecně ale HEUER je srdeční záležitost. Chci se zeptat na Carrery, v tomhle provedení jsem je nikde nenašel...zejména co se týká setinové stupnice, maximalně s tachymetrickou. Měl by k tomu někdo z fandů něco? Předem díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stepino Odesláno 22. ledna 2013 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 (upraveno) Ahoj,Moc pěkný 4 kousky. Co se týče Carrera modelu, tak jsem takovou lunetu nikdy neviděl.(což samo o sobě nic nemusí znamenat)Ale když se zameris na font cislic, barvu a dvojité indexování (na ciferníku + na lunetě) tak mi to říká, ze to je z neceho úplně jiného. Jinak samozřejmě moc pěkné. I ty Autavie 11630 (ty s tou vetsi lunetou )jsou parádní, dodnes lituji, ze jsem je prodal. Upraveno 22. ledna 2013 uživatelem Stepino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hyter Odesláno 22. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2013 Ahoj. Díky za odpověď, co se týká těch carrer, tak jsem téhož názoru. Navíc mi tam 1/100 dělení nedává smysl :-)Zatím se tady na teprve rozhlížím ale dá se tu najít spousta skvělých info a odkazů.Tak ať to tiká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladislavkh Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Zdravím všechny, nejsem sice sběratel, ale vlastním Heuer Monza 150.511, které jsem si kdysi koupil jako milovník techniky a motosportu v Praze v podchodu na Václavském náměstí. V té době stály 5.500,-Kč, což byly dva slušný platy. V nabídce bylo více provedení, rozmýšlel jsem se mezi těmito a o 1000,- levnější variantou v provedení tmavý mat. Vybral jsem chrom. Moc jsem je nenosil, jelikož jsem původně automechanik a při práci bych je zničil. Děkuji a jsem rád že jsem toto fórum našel a něco se dozvěděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Zdravím všechny, nejsem sice sběratel, ale vlastním Heuer Monza 150.511, které jsem si kdysi koupil jako milovník techniky a motosportu v Praze v podchodu na Václavském náměstí. V té době stály 5.500,-Kč, což byly dva slušný platy. V nabídce bylo více provedení, rozmýšlel jsem se mezi těmito a o 1000,- levnější variantou v provedení tmavý mat. Vybral jsem chrom. Moc jsem je nenosil, jelikož jsem původně automechanik a při práci bych je zničil. Děkuji a jsem rád že jsem toto fórum našel a něco se dozvěděl. V peknem stavu je mas, palec nahoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hyter Odesláno 30. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2013 (upraveno) To vladislavkh: Jsou moc hezke, v super stavu. Carrery nebo Monzy jsou na noseni prijemnejsi nez treba Autavie. I kdyz i ty obcas rad provetram :-) Upraveno 30. ledna 2013 uživatelem hyter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se