abbot Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 (upraveno) Tomu se už nelze ani smát. midloch setříhá video ze země, kam se jen tak někdo nepodívá. Protivníci natočí dítě v bazénku a jakési piráty. Nutno přiznat, že jsem se ani na jeden z posledně jmenovaných klipů nepodíval, na to nemám tolik morální síly. Jak se zdá, midloch prohraje, vůbec nechápu vkus těch, kteří se na šoty podívali. Nechci věřit, že soutěž sleduje tolik babiček a dědečků, kteří rozněžně sledují růžové robě, kterak baculatými ručkami cachtá ve vodičce a pak stařečkové u svého compu roztřesenou rukou a proslzenýma očima hledají myš a klikají na zelený kroužek. No, paráda. To je podle mě kardinální blbost. Nj, jenže tyhle soutěže maj jen zvýšit návštěvnost webu a to se jim daří ... Pokud by chtěli vybrat nejlepší video, tak by sestavili porotu a vůbec by to nebylo o hlasování lidí ... Češi jsou závistivým národem a věřim, že sposuta lidí si řekne " Máňo ten si jezdí do indonézie, má peněz jak šlupek a nemá zapotřebí vyhrávat foťák, tak to radši dáme hlas tý mamince s díťetem, ta ho potřebuje víc ... " Jinak ad podvádění piráta , co použít jeho zbraň proti němu a nechat mu spustit nekontrolovaný příval hlasů ? On to dělá aby se neřeklo, ale nechat mu tam přišouptnout v krátkým časovým intervalu několik set/ tisíců hlasů by muselo být do očí bijící i pro organizátory. Ale zase si říkám, co když má na facebooku 500 přátel a ty maji další a prostě mu tam ty hlasy přiklepávaj ? Upraveno 30. srpna 2009 uživatelem abbot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Nj, jenže tyhle soutěže maj jen zvýšit návštěvnost webu a to se jim daří ... Pokud by chtěli vybrat nejlepší video, tak by sestavili porotu a vůbec by to nebylo o hlasování lidí ... Češi jsou závistivým národem a věřim, že sposuta lidí si řekne " Máňo ten si jezdí do indonézie, má peněz jak šlupek a nemá zapotřebí vyhrávat foťák, tak to radši dáme hlas tý mamince s díťetem, ta ho potřebuje víc ... " Jinak ad podvádění piráta , co použít jeho zbraň proti němu a nechat mu spustit nekontrolovaný příval hlasů ? On to dělá aby se neřeklo, ale nechat mu tam přišouptnout v krátkým časovým intervalu několik set/ tisíců hlasů by muselo být do očí bijící i pro organizátory. Ale zase si říkám, co když má na facebooku 500 přátel a ty maji další a prostě mu tam ty hlasy přiklepávaj ? ja sem nenasel funkcni ip changer. vzdy se to kousene a nenajde ip databazi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 vyzkoušel jsem asi 7 ip changerů, ale bez výsledku. Buď vůbec nefungoval, nebo když už změnil IP, tak jsem se vůbec nedostal na net. U mě to asi bude do jisté míry dané také poskytovatelem internetu a pevnou veřejnou IP. Jak jsem říkal, hodit video do jiné soutěže, tady je to o ničem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Pánové, tak sem se vrátil z Rožnova pod Radhoštěm, už ten trek včera v dešti na Lysou horu byl stokrát extrémější než pirátská slátanina, co mě ovšem nejvíc dostalo, tak klip s tím malým děckem v bazénku, nic proti, ale ještě před dvěma dny to tam nebylo. No nic jdu něco poklikat a zburcovat okolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 sekce členové, všichni členové, 385 stran po 20 položkách + nějaký drobný = cca 7700 členů. Dal bych na hlavní stranu fóra banner s povinností hlasovat dnes a zítra, kdo nedá hlas, dostane banán, doživotní. Polehčující okolností je nepřítomnost člena a z toho nemožnost hlasování pouze z důvodů úmrtí a deliria tremens, tyto hříšníky bych odměnil pouze měsíčním banem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 je to sranda, to přemlouvání kamarádů, aby dali hlas. Pro příklad uvedu výňatek z jedné icq diskuze s kamarádem, kterého jsem poprosil o hlas: J-Já K-Kamarád J: potřebujem hlas http://spektrumvideo.com/cz/ sekce "dobrodružství" (fialová záložka) a tam video Indonezia Adventure (dva kopce ve vodě) díky, pošli to ještě dalším lidem :-) K: od koho? J: jeden kolega z hodinkovýho fóra K: no tak vám ten hlas dám J: dík K: třeba vas budu někdy potřebovat K: třeba až budu potřebovat vědět kolik je hodin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Taky jsem ti dal hlas. A protože mám dynamickou IP, tak se teď odpojím, znovu připojím a dám ti ještě jeden, Midlochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jorix Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Bezva video, musela to bejt bezva cesta!! Hlas! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 30. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 DíkY moc! Furt do toho čučím, pirát zatím vede o 120 hlasů, snad se ho podaří stáhnout. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Kolik ještě zbývá času? Zkusil bych zmobilizovat ještě jedno forum... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 30. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2009 Kolik ještě zbývá času? Zkusil bych zmobilizovat ještě jedno forum... mas na to cele pondeli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Tak jsem take trochu zalobboval na vedlejsim foru. Uz to zase stahujeme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Momentální stav 2230:2275 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 dneska jsem dal v práci 6 hlasů už z jednoho PC, zkoušel jsem jít na jiné počítače, ale tam už nešlo hlasovat, to bude ten důvod, proč mi jde dát z jednoho tolik hlasů. Nicméně počítačů je tady daleko víc, takže jen najít ty správné stroje, kde to ještě jde. Celkem slušně stahujem, ale mám obavy, co bude odpoledne a večer, až pirát spustí bota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2277 vs. 2275 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2292 X 2275 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2296...2275....uz horej smejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NIGHTinGALE Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2304 X 2275 Zmobilizoval jsem zálohy - Kill´em all Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notabene Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 Máš to tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 31. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2009 2311 vs. nějaké nevýznamné číslo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se