Přejít na obsah

Zjisteni ceny Zenith Special

Lukas_H

Doporučené příspěvky

Na taketo otazky poskytuje pomerne spolahlive odpovede aukro..... kto tomu neholduje pre toho nemaju cenu ani krabicky cigariet, ale nasli by sa urcite aj taki co by za to bez vahania utratili vyplatu :).... aukro sa postara ze si ich urcite vsimnu aj ti druhi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dokazal by mi nekdo poradit kde by mi v Praze rekli skutecnou, popripade i kupni cenu hodinek Zenith Special?

Ve vsech starozitnostech co jsem byl na ne koukali jako z jara a nabizeli nesmysly :(

Predem dekuji

800 ?. Toto je rozumná cena za zachovalé Z.Special v pôvodnom stave.

Ten odkaz na Aukre, ktorý máš sledovať, nemá so Z.Special nič spoločné.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
Dokazal by mi nekdo poradit kde by mi v Praze rekli skutecnou, popripade i kupni cenu hodinek Zenith Special?

Ve vsech starozitnostech co jsem byl na ne koukali jako z jara a nabizeli nesmysly :(

Predem dekuji

stav těchto hodinek z říše snů je axcelentní ,mam dojem že jsou to opravdické letecké hodinky,i přesnost by měla byt super ja osobně bych si je nechal a neprodaval bych je :tomcat:

Odkaz ke komentáři

• Po roku...

Takze kdyz jsem nekoupil bez puvodniho cifernicku se stribrnym zdobenym strojkem v zachovalym stavu za 4000, jsem trochu prohloupil, co? No, snad je jeste nekde vystracham, teda jesli myslite, ze je to smysluplny...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...