Přejít na obsah

Cestovni pouzdro Omega

mike_x

Doporučené příspěvky

Zajimalo by me, jestli se takovy to cerveny cestovni pouzdro Omega (napr. zde http://www.chronocentric.com/forums/chrono...es%3Bread=8265) hodi i pro hodinky na kuzi (nebo necem podobnym - proste ne na kovovym tahu) s takovou tou preklapeci sponou? Pripada mi totiz, ze jak je ten remen tuhej, tak se tam hodinky budou muset smacknout, aby se tam vlezly, coz se mi moc nelibi... Ma s timto pouzdrem nekdo zkusenot?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

O vikendu mi dorazilo pouzdro. A musim rict, ze na jiny remeny nez kovovy (prip. z nejakyho jinyho hodne ohebnyho materialu) moc vhodny neni. Pokud se nevyvlikne preklapeci spona z jedny strany remenu, tak se do nej hodninky proste nevlezou. A i kdyz se vyvlikne, tak se tam hodinky celkem musej natlacit a prijde mi, ze se remen trosku lame... :-| Je to celkem na hrane.

Odkaz ke komentáři

O vikendu mi dorazilo pouzdro. A musim rict, ze na jiny remeny nez kovovy (prip. z nejakyho jinyho hodne ohebnyho materialu) moc vhodny neni. Pokud se nevyvlikne preklapeci spona z jedny strany remenu, tak se do nej hodninky proste nevlezou. A i kdyz se vyvlikne, tak se tam hodinky celkem musej natlacit a prijde mi, ze se remen trosku lame... :-| Je to celkem na hrane.

Mam Seamastery na tahu. Pokud bys mel pocit, ze pouzdro nechces a je vhodne na me, mel bych asi zajem......

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...