mike_x Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Zajimalo by me, jestli se takovy to cerveny cestovni pouzdro Omega (napr. zde http://www.chronocentric.com/forums/chrono...es%3Bread=8265) hodi i pro hodinky na kuzi (nebo necem podobnym - proste ne na kovovym tahu) s takovou tou preklapeci sponou? Pripada mi totiz, ze jak je ten remen tuhej, tak se tam hodinky budou muset smacknout, aby se tam vlezly, coz se mi moc nelibi... Ma s timto pouzdrem nekdo zkusenot? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Mam je a použít se dají na všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 vůbec bych se toho nebál. Používám jiný typ pouzdra, kde je méně místa a ke to OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 22. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Ok... tak ja ho teda prubnu... ;-) dik za info Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 O vikendu mi dorazilo pouzdro. A musim rict, ze na jiny remeny nez kovovy (prip. z nejakyho jinyho hodne ohebnyho materialu) moc vhodny neni. Pokud se nevyvlikne preklapeci spona z jedny strany remenu, tak se do nej hodninky proste nevlezou. A i kdyz se vyvlikne, tak se tam hodinky celkem musej natlacit a prijde mi, ze se remen trosku lame... :-| Je to celkem na hrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 O vikendu mi dorazilo pouzdro. A musim rict, ze na jiny remeny nez kovovy (prip. z nejakyho jinyho hodne ohebnyho materialu) moc vhodny neni. Pokud se nevyvlikne preklapeci spona z jedny strany remenu, tak se do nej hodninky proste nevlezou. A i kdyz se vyvlikne, tak se tam hodinky celkem musej natlacit a prijde mi, ze se remen trosku lame... :-| Je to celkem na hrane. Mam Seamastery na tahu. Pokud bys mel pocit, ze pouzdro nechces a je vhodne na me, mel bych asi zajem...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_x Odesláno 7. září 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 Mam Seamastery na tahu. Pokud bys mel pocit, ze pouzdro nechces a je vhodne na me, mel bych asi zajem...... OK...pripadni zajemci jsou vitani... kdyz uz Murphyho choutky na pouzdro uspokojil jiny clen fora :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2009 OK...pripadni zajemci jsou vitani... kdyz uz Murphyho choutky na pouzdro uspokojil jiny clen fora :-) jj, je to fofr, tady - a diky Miku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se