mike_x Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 Zajimalo by me, jestli se takovy to cerveny cestovni pouzdro Omega (napr. zde http://www.chronocentric.com/forums/chrono...es%3Bread=8265) hodi i pro hodinky na kuzi (nebo necem podobnym - proste ne na kovovym tahu) s takovou tou preklapeci sponou? Pripada mi totiz, ze jak je ten remen tuhej, tak se tam hodinky budou muset smacknout, aby se tam vlezly, coz se mi moc nelibi... Ma s timto pouzdrem nekdo zkusenot?
brett Posted August 22, 2009 Report Posted August 22, 2009 vůbec bych se toho nebál. Používám jiný typ pouzdra, kde je méně místa a ke to OK.
mike_x Posted August 22, 2009 Author Report Posted August 22, 2009 Ok... tak ja ho teda prubnu... ;-) dik za info
mike_x Posted September 7, 2009 Author Report Posted September 7, 2009 O vikendu mi dorazilo pouzdro. A musim rict, ze na jiny remeny nez kovovy (prip. z nejakyho jinyho hodne ohebnyho materialu) moc vhodny neni. Pokud se nevyvlikne preklapeci spona z jedny strany remenu, tak se do nej hodninky proste nevlezou. A i kdyz se vyvlikne, tak se tam hodinky celkem musej natlacit a prijde mi, ze se remen trosku lame... :-| Je to celkem na hrane.
Murphy97 Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 O vikendu mi dorazilo pouzdro. A musim rict, ze na jiny remeny nez kovovy (prip. z nejakyho jinyho hodne ohebnyho materialu) moc vhodny neni. Pokud se nevyvlikne preklapeci spona z jedny strany remenu, tak se do nej hodninky proste nevlezou. A i kdyz se vyvlikne, tak se tam hodinky celkem musej natlacit a prijde mi, ze se remen trosku lame... :-| Je to celkem na hrane. Mam Seamastery na tahu. Pokud bys mel pocit, ze pouzdro nechces a je vhodne na me, mel bych asi zajem......
mike_x Posted September 7, 2009 Author Report Posted September 7, 2009 Mam Seamastery na tahu. Pokud bys mel pocit, ze pouzdro nechces a je vhodne na me, mel bych asi zajem...... OK...pripadni zajemci jsou vitani... kdyz uz Murphyho choutky na pouzdro uspokojil jiny clen fora :-)
Murphy97 Posted September 7, 2009 Report Posted September 7, 2009 OK...pripadni zajemci jsou vitani... kdyz uz Murphyho choutky na pouzdro uspokojil jiny clen fora :-) jj, je to fofr, tady - a diky Miku!
Recommended Posts