Dantechno Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Zdroj Hezke vintazni diversky. Jako ze vintage hodinky moc nemusim, tak tyhle se mi opravdu libi. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Co dajvrsky, hlavně budíkovky
organic Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Co dajvrsky, hlavně budíkovky Tahle kombinace me tedy chytla u srdicka. Ale bude se asi jednat o vzacny vintazni kousek.. Po klasicky memovoxech obcas koukam, ale 33,5 mm na moji pracku je fakt malo
Andrew Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Tady je jejich re-edice z roku 2008 Další info např. zde a zde Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Andrew
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) .. navíc ten rok jejich uvedení - Vintage ... je mi nějaký povědomý... Edit - chyby + Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem brett
B.F.G. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Odesláno 22. srpna 2009 Vintážní hodinky můžu a tyhle se mi taky líbí. JLC dokáže pokazit málo co.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se