Psuťák Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Ahoj, rozhodl jsem se koupit hodinky na turistiku, které vydrží a nabídnou i zajímavé ukazatele. Nejvíce mne vyhovuje model G-Shock GW-9200-1. Jen jsem našel ještě několik modifikací např. -1ER. Nevíte prosím rozdíl právě mezi GW-9200-1 a GW-9200-1ER? Ještě se chci optat, zda má cenu kupovat je přes ebay?? V ČR jsem je našel nejlevněji za 4800 a dodání do pár dnů i se bezproblémovou zárukou. Pokud by se jich chtěl někdo zbavit...budu samozřejmě rád... thumbsup_anim.gif Předem díky za odpověď, Petr
Dantechno Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) Nevíte prosím rozdíl právě mezi GW-9200-1 a GW-9200-1ER? Mezi temito rozdil nebude. Maximalne jeste najdes nejake barevne varianty ( napr. bile a oranzove, modroseda metaliza ) a verzi bez Multi bandu. EDIT: K te cene , u nas se pohybuji od 5000,- Kc a na ebay je sezenes za nejakych 166,- USD - tak si to spocitej. Edited August 23, 2009 by Dantechno
CzechJoker Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 No řekl bych, že se jim ta subverze akorát nechtěla vypisovat, i když Casio používá označení s ER v Evropě a bez v USA. Jinak zde za 2520 i s poštou.
Dantechno Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 No řekl bych, že se jim ta subverze akorát nechtěla vypisovat, i když Casio používá označení s ER v Evropě a bez v USA. Jinak zde za 2520 i s poštou. Ale ty jsou bez radia
grakij Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 No řekl bych, že se jim ta subverze akorát nechtěla vypisovat, i když Casio používá označení s ER v Evropě a bez v USA. Jinak zde za 2520 i s poštou. tyhle G jen pro upozorneni - nejsou multiband 6 jako GW(radiem rizene)
CzechJoker Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 No jo, richtig. A co třeba alternativu ABC PAW1500, mají i to ráááááádio ??? Stojí zhruba stejně, jako Risemany u nás a na turistiku bych si je dovedl představit možná i víc.
Dantechno Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 No jo, richtig. A co třeba alternativu ABC PAW1500, mají i to ráááááádio ??? Stojí zhruba stejně, jako Risemany u nás a na turistiku bych si je dovedl představit možná i víc. Psuťáku , ty co ti navrhuje CzechJoker jsou na turistiku fakt lepsi. A jsou na ebay za nejaky 4000,- Kc. Maj spoustu funkci ktery snad ani nevyuzijes - hezka hracka. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Psuťák Posted August 23, 2009 Author Report Posted August 23, 2009 Tyhle Pathfindery jsou pořádně nabušené; jen co je pravda. Trochu porovnám data obojích a nechám to přes noc uležet... Zatím děkuju všem.
Psuťák Posted August 23, 2009 Author Report Posted August 23, 2009 Psuťáku , ty co ti navrhuje CzechJoker jsou na turistiku fakt lepsi. A jsou na ebay za nejaky 4000,- Kc. Maj spoustu funkci ktery snad ani nevyuzijes - hezka hracka. Tak jsem to prošnorchloval a rozhodl se pro Casio PAW1500 z citace od Dantechna, jen jsem se chtěl optat, zda by nebyl někdo ochoten, samosebou za finanční-alkoholovou-či jinou provizi, provést tuto platbu paypalem, nemám jej aktivován a nákup přes ebay je pro mne španělská ves . Děkuju, Petr
Dantechno Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) Tak jsem to prošnorchloval a rozhodl se pro Casio PAW1500 z citace od Dantechna, jen jsem se chtěl optat, zda by nebyl někdo ochoten, samosebou za finanční-alkoholovou-či jinou provizi, provést tuto platbu paypalem, nemám jej aktivován a nákup přes ebay je pro mne španělská ves . Děkuju, Petr Urcite ti nekdo pomuze. Zkus svoji prosbu jeste zopakovat sem do tohoto vlakna. Dan EDIT: Jinak bych rekl, ze v te cenove hladine jsi si vybral vyborne turisticke hodinky. Edited August 23, 2009 by Dantechno
CzechJoker Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) Odkud jsi, Psuťáku? Ebay není problém, ale pak ta Česká pošta... PS: já uvažuju o PRG40, sice nemají multiband, ale jinak umí to samé a jsou za polovic. Edited August 23, 2009 by CzechJoker
Psuťák Posted August 23, 2009 Author Report Posted August 23, 2009 (edited) Díky, jsem z Plzně a klidně bych pro ně někam dojel. Odkud jsi Ty?? Už vidím; platí Königsfeld? Ty ProTreky jsem koukal mají i na Sbazaru, ale za tu cenu... Edited August 23, 2009 by Psuťák
CzechJoker Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 Já su z Königsfeldu, ja... Když nenajdeš nikoho blíž, tak se klidně ozvi a něco spácháme. Už jsem beztak dlouho nebyl v Plzni Mrkni na videa tohoto maníka, má tam srovnání pathfinderů se suunto, celkem zajímavé (akorát je to zaklínač hadů): http://www.youtube.com/user/nikudes
CzechJoker Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 (edited) A nebo představení . Edited August 23, 2009 by CzechJoker
Gilius Posted August 23, 2009 Report Posted August 23, 2009 hmmm...tady nám někdo propadá kouzlu ABC hodinek.....
Psuťák Posted August 23, 2009 Author Report Posted August 23, 2009 Děkuju Ti CzechJokere, zkusím se ještě poptat v okolí. Tomu se snadno propadne, jsou to strašný stroje, jsem zvědavý v reálu.
Recommended Posts