Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ahoj,

rozhodl jsem se koupit hodinky na turistiku, které vydrží a nabídnou i zajímavé ukazatele. Nejvíce mne vyhovuje model G-Shock GW-9200-1. Jen jsem našel ještě několik modifikací např. -1ER.

casiogw92001er.jpg

Nevíte prosím rozdíl právě mezi GW-9200-1 a GW-9200-1ER?

Ještě se chci optat, zda má cenu kupovat je přes ebay?? V ČR jsem je našel nejlevněji za 4800 a dodání do pár dnů i se bezproblémovou zárukou. Pokud by se jich chtěl někdo zbavit...budu samozřejmě rád... thumbsup_anim.gif

Předem díky za odpověď,

Petr

Posted (edited)
Nevíte prosím rozdíl právě mezi GW-9200-1 a GW-9200-1ER?

Mezi temito rozdil nebude. Maximalne jeste najdes nejake barevne varianty ( napr. bile a oranzove, modroseda metaliza ) a verzi bez Multi bandu.

EDIT: K te cene , u nas se pohybuji od 5000,- Kc a na ebay je sezenes za nejakych 166,- USD - tak si to spocitej.

Edited by Dantechno
Posted
No řekl bych, že se jim ta subverze akorát nechtěla vypisovat, i když Casio používá označení s ER v Evropě a bez v USA. Jinak zde za 2520 i s poštou.

Ale ty jsou bez radia ;)

Posted
No řekl bych, že se jim ta subverze akorát nechtěla vypisovat, i když Casio používá označení s ER v Evropě a bez v USA. Jinak zde za 2520 i s poštou.

tyhle G jen pro upozorneni - nejsou multiband 6 jako GW(radiem rizene)

Posted

No jo, richtig. A co třeba alternativu ABC PAW1500, mají i to ráááááádio ???

Stojí zhruba stejně, jako Risemany u nás a na turistiku bych si je dovedl představit možná i víc.

Posted
No jo, richtig. A co třeba alternativu ABC PAW1500, mají i to ráááááádio ???

Stojí zhruba stejně, jako Risemany u nás a na turistiku bych si je dovedl představit možná i víc.

Psuťáku , ty co ti navrhuje CzechJoker jsou na turistiku fakt lepsi. A jsou na ebay za nejaky 4000,- Kc. Maj spoustu funkci ktery snad ani nevyuzijes - hezka hracka.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
Psuťáku , ty co ti navrhuje CzechJoker jsou na turistiku fakt lepsi. A jsou na ebay za nejaky 4000,- Kc. Maj spoustu funkci ktery snad ani nevyuzijes - hezka hracka.

Tak jsem to prošnorchloval a rozhodl se pro Casio PAW1500 z citace od Dantechna, jen jsem se chtěl optat, zda by nebyl někdo ochoten, samosebou za finanční-alkoholovou-či jinou provizi, provést tuto platbu paypalem, nemám jej aktivován a nákup přes ebay je pro mne španělská ves :helpsmilie: .

Děkuju, Petr

Posted (edited)
Tak jsem to prošnorchloval a rozhodl se pro Casio PAW1500 z citace od Dantechna, jen jsem se chtěl optat, zda by nebyl někdo ochoten, samosebou za finanční-alkoholovou-či jinou provizi, provést tuto platbu paypalem, nemám jej aktivován a nákup přes ebay je pro mne španělská ves :helpsmilie: .

Děkuju, Petr

Urcite ti nekdo pomuze. Zkus svoji prosbu jeste zopakovat sem do tohoto vlakna. Dan

EDIT: Jinak bych rekl, ze v te cenove hladine jsi si vybral vyborne turisticke hodinky.

Edited by Dantechno
Posted (edited)

Odkud jsi, Psuťáku? Ebay není problém, ale pak ta Česká pošta...

PS: já uvažuju o PRG40, sice nemají multiband, ale jinak umí to samé a jsou za polovic.

Edited by CzechJoker
Posted (edited)

Díky, jsem z Plzně a klidně bych pro ně někam dojel. Odkud jsi Ty??

Už vidím; platí Königsfeld?

Ty ProTreky jsem koukal mají i na Sbazaru, ale za tu cenu...

Edited by Psuťák