Přejít na obsah

Staré hodinky, poraďte s cenou prosím

Doporučené příspěvky

Zdravím příznivce hodinek. Hezký hodinky se mi libily odjakživa, stejně tak věci s historickou hodnotou, motoveteráni třeba. Nicméně po zhruba měsíci, co to tady čtu, pomalu začínám proklínat den, kdy jsem sem vlezl poprvé, protože se mi otevřel zase novej svět, kterej jsem jen tak mlhavě tušil a další takovejhle koníček už asi moji drazí (rodina) nepřežijou. No nic, dost řečí a k věci. Poprosil bych, jakožto totální neználek, zdejší znalce o aspoň přibližný "ocenění" následujících kousků. Nemám valný iluze o jejich ceně, pro mě mají hodnotu hlavně sentimentální (po tátovi, po babičce, moje první...), nicméně chtěl bych je nechat aspoň trochu zrenovovat, aby se zas daly vzít příležitostně na ruku. A abych nedal tisíce za renovaci něčeho, co má cenu pět stovek. Díky předem za názory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já bych to ani s tou renovací nijak nepřeháněl. Jestli je máš opravdu po někom z rodiny, tak i stav hodinek vlastně patří k tomu dotyčnému člověku.

Takže vyčistit, přeleš*** ( hlavně sklíčka) a koupit nový stěžejky a máš zrenovováno :)

Odkaz ke komentáři

Chtěl jsem editovat, ale už to nejde.

Omlouvám se, že zasahuji autorovi do tématu, ale nalezl jsem tyto Primky ve slušném a funkčním stavu. Předpokládám, že budou mít prakticky nulovou hodnotu, že?

Upraveno uživatelem JII.
Odkaz ke komentáři

Jojo, ty druhý jsou Longines, jsou z nich nejhezčí. Prodávat opravdu nebudu, ani se nepovažuju za sběratele, jen se mi prostě líbí a rád bych, aby se daly občas vyvenčit. A hodnota mě zajímá prostě jen abych věděl :-).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...